24 Nisan 2012 Salı

EYÜPSPOR - KIRKLARELİSPOR (2. LİG)




EYÜPSPOR : 1 KIRKLARELİSPOR : 0
Tff 2 Lig Kırmızı Grup, 30 hafta mücadelesi Eyüpspor ile Kırklarelispor, İstanbul Eyüp stadında yaklaşık 20 derecelik sıcaklık altında oynandı. Karşılaşmanın tek golü 71’ dakikada İsa’dan geldi.

Geçtiğimiz haftayı iki takımında beraberlikle kapatmasının yanı sıra cezalı ve sakatlıkların çok olduğu Eyüpspor, yeşil beyazlılar karşısında golün dakikasına kadar zorlandığı golden sonrada çok net gol pozisyonları da kaçırdığı dikkatlerden kaçmadı.


HABERİN DEVAMI VE MAÇ ÖZETİ İÇİN SAYFANIN DEVAMINA BAKINIZ

Kırklarelispor, tecrübeli eldiveni geçemedi.
Eyüpspor'un tecrübeli kalecisi Murat Şahin kalesinde İlk yarı ve ikinci yarıda 3 net gol pozisyonunu kritik kurtarışlarla adeta kalesini gole kapadı. Şahin, takımının 3 puana ulaşmasında büyük rol oynadı.

Ufuk Arslan, her yerde
Karşılaşmanın başından sonuna ve gol oluşumunda da sahne alan Eyüpspor’lu Ufuk, eksik ve cezalı futbolcularından yoksun bir kadroda ön plan çıkanlardandı. Mücadelede etkili oyununu sergiledi.  

71' dakikada Eyüpspor'lu Ufuk, sağ çaprazdan ceza sahası içine girer girmez altı pas içine yaptığı ortayı iyi değerlendiren İsa topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. 

 Deplasmanda istediği oyunu gol dakikasına kadar sahaya yansıtamayan yeşil beyazlılar, oyun içinde Lokman ve Enis’in kulvar değiştirmesi etkili olmazken,  Kırklarelispor, 71’ dakikada golü kalesinde gördük den sonra adeta moral motivasyonunu iyice kaybetmesine yol açtı. İlk yarıdaki yakaladığı fırsatları adeta aradı. Pozisyon üretmekte zorlandı.    
Kırklarelispor’un kenar yönetimi 74’ dakikada Lokmanın yerine Yavuz’u 81’ dakikada Enis’in yerine Serdal, 88’ dakikada Recep’in yerine Göksel’i alarak oyuna müdahalesi yeterli olmadı.

Kırklarelispor taraftarı takımlarını yalnız bırakmadı.  

İstanbul deplasmanın da Kırklarelispor’u taraftarı yalnız bırakmadı. İstanbul da yaşayan Kırklareli ve Kırklareli den gelen taraftarlar takımlarını bir an bile susmadan desteklediler. Bir ara yanlarında getirdikleri tribünlerde teker teker taraftarlara dağıttıkları konfetileri müsabaka oynanırken hep birlikte atmaları güzel görüntülere sahne oldu.

Sahadan 1-0 skorla mağlup ayrılmalarına rağmen yeşil beyazlı taraftarlar maç bitimi Eyüpspor’u tribünlere davet etmeleri,  centilmenlik açısından çok önemli görüntülerdi.

Kırklarelispor’a Taraftarından Hediye Otobüs. 
Geçtiğimiz günlerde başlatılan “Kırklarelispor’a Taraftarından Hediye Otobüs”  kampanyasına istinaden yeşil beyazlı tribünlerde taraftarlar kampanyaya destek verdikleri gözlerden kaçmadı. 

Hakemler: Mehmet Efe**, Mustafa Köseoğlu**, İlhan Akşakar*, Murat Orhan
Saha Komseri : Burhan Demir
Eyüpspor: Murat****, Koray**, Eser**, Aytürk***, Halil**, Tayfun**, Ufuk****, Hakan**, Onur*( 46’Doğan), Tuncay** ( 87’ Mustafa), İsa** ( 81’ Ali Tuna)
Kırklarelispor: Alişan*, Hasan*, Taner*, Recep*(88’ Göksel) , Yunus**, Serkan Turhan*, Osman**, Murat**, Lokman*( 74’Yavuz), Enis*( 81’ Serdal), Serkan*   
Sarı Kart : 26’ Eser, 44’ Tayfun, 78’ Hakan /83’Yunus, 83’Osman
Gol : 71’ İsa Kaykun

Haber & Resim : Yüksel Cırt 


MAÇIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder