20 Mayıs 2012 Pazar

Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan Sadabat spor kompleksi hizmete açıldı.



Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan Sadabat spor kompleksi hizmete açıldı.
    Açılışını Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve İstanbul Milletvekili Şirin Ünal , İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer,Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, T.F.F. Yönetim Kurulu Üyesi ve T.F.F.İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu,T.F.F. Amatör Kurul Üyesi ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, İlçe Gençlik Spor Müdürü Servet Akgün, Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Başkan Vekili Hasan Cevahiroğlu ve kulüp yöneticileri, mahalle sakinleri ve 
sporseverler katıldı. 


Fazlı Kılıç, ilçelerinde bulunan spor kulüplerine her zaman destekverdiklerini belirterek, "Spora ve sporcuya olan katkımız hızkesmeden devam edecek. Buradan yetişecek gençlerimizin topluma sağlıklı ve yararlıbireyler olmasını istiyoruz.

Bu tesislerimizden  Örnektepespor ,Çatalzeytinspor ,Talatpaşaspor  ve Gürselspor Kulüplerimiz faydalanacaktır. Sadabat Suni Çim nizami futbol saha ebadında hazırlayarak  5 takımın odası, toplantı salonu, ortak çamaşırhane, maç esnasında kullanılacak 4 soyunma odası, hakem odası ve mescit bulunan tesis Kağıthane nin 6.suni çim halı sahası olarak hizmete girdi.

Açılış törenin ardında Protokolün tek kaleye penaltı atışı gerçekleştirildi. T.F.F. Yönetim Kurulu Üyesi ve T.F.F.İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu penaltı atışı öncesi espirili bir şekilde, kaleciye gol yemesi için para verirken görülmesi  gülüşmelere sahne oldu. Kağıthane U-14 Karması ile Örnektepespor alt yapı takımı gösteri maçı oynadı. Karşılaşmanın başlama vuruşunu Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer gerçekleştirdi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder