16 Temmuz 2012 Pazartesi

ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ YENİ SEZONA MERHABA DEDİ


İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Kağıthane temsilcisi Çağlayan Gençlerbirliği 2012-2013 Futbol sezonunu Teknik direktör M.Ali Dönmez yönetiminde Hasbahçe Tesislerinde gerçekleştirdiği ilk antremanla başladı.
Sezon açılışına 18 futbolcunun yanı sıra,yönetim kurulu ve Kulüp başkanı Özdemir Serin’de katıldı.
Ayrıca açılışa mazeretini bildiren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ katılmazken, takıma başarılarını iletti.
Sezon açılışına izinli olan Tolga İşyarYasin Tepe, Eyüp Sevinç, Olcay Öksüz, Turan Aydoğan, Emre Gül mazeretlerinden dolayı katılmadı.
İlk olarak Teknik direktör M.Ali Dönmez takıma hitaben konuşma ile söze başladı,yeni transferler ile tanışma merasiminin arkasından 5-2 pas çalışması,düz koşu ve açma germe hareketlerinden sonra yarı sahada çift kale maç ile antreman sonlandırıldı.
Kağıthane temsilcisi geçen seneki kaçırdığı şampiyonluktan sonra işini sağlama alarak nokta transferler yaparak sezona iddalı bir giriş yaptı.

Çağlayan Gençlerbirliği bu sezon kadrosuna ; Tolga (İstinye),Olcay (K.M.Paşa), Yunus (Nurtepe), Furkan (Yeşilköy),eski oyuncusu Barış ve alt yapıdan 3 oyuncu ile kadrosunu güçlendirdi.
Geçen sene kadroda bulunan Burç ve Barış Pala ile yollar ayrıldı.
Antremandan sonra görüşlerini aldığımız Teknik direktör M.Ali Dönmez; geçen sene kaçırdığımız şampiyonluktan dolayı,bu sene işi sıkı tutup nokta transferler ile ipi bu sene göğüsleyeceklerini bildirdi.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: MEHMET DEMİRALP

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder