31 Temmuz 2012 Salı

TUNCAY VE ERCAN YENİDEN LEVENT'TE


Dış transferde geçtiğimiz sezonlarda da Leventspor'un formasını giyen Ercan Duman ve kaleci Tuncay Döşoğlu Leventspor'la anlaşarak sezonun ilk antrenmanına çıktılar.
Ercan Duman kimdir?
Futbola Günyamaç altyapısında başlayan futbolcu minik ve yıldız takımlarında üç sezon forma giymiş, sonrasında futbola 5 sezon ara vermiş, 18 yaşında Sarıyer genç takımıyla tekrar futbola dönmüştü. İki sezon mavi beyazlı Sarıyer formasını giyen oyuncu, 20 yaşında Körfez Belediyespor ile profesyonel olmuş, sonraki sezon Tekirdağspor formasıyla 3.Ligde mücadele etmişti. Sonrasında aynı sezon Gebze ve Fatih Karagümrük takımlarında kariyerine devam eden sol bek, forma şansı bulamamış henüz 24 yaşındayken, üç sezonluk profesyonel kariyerinin ardından Eylül 2005'de amatöre dönmüştü. Sonrasında sırasıyla Tekirdağspor, Beylikdüzü takımlarında oynayan futbolcu, Beylikdüzünden Levent'e transfer olmuş ve iki sezon üst üste takımımızın formasını terletmişti. Son iki sezondur da Çengelköyspor forması giyen oyuncu, 3 ay önceki Levent-Çengelköy Bölgesel Amatör Lig için Play Off son maçında da takımımıza karşı 90 dakika oynamış ve kaptan olarak sahaya çıkmıştı. Tecrübeli defans oyuncusunun kariyerinde 26 TFF 3.Lig maçında 2 golü, Tekirdağspor (1.Kademe yarı finali-Tekirdağspor:2-Suadiye Bld:4), Beylikdüzü (2.Kademe yarı finali-Beylikdüzü:2-Yeni Menemen Bld:4-uzatmalarda.), Levent ile iki grup üçüncülüğü, Çengelköyspor ile de geçen sezon Bölgesel Amatör Ligi için play-off grubu 12.'liği bulunuyor. Oyuncu geçen sezon başı da takımımızla anlaşmış bir kaç idmana çıkmış fakat sonrasında Çengelköy'e geri dönmüştü.

Tuncay Döşoğlu kimdir?
Futbola Mersin Gençlerbirliği minik takımında başlayan 23 yaşındaki kaleci, 4 sezon Mersin Gençlerbirliği altyapısında ter döktükten sonra, 17 yaşında Tarsus İdman Yurdu ile profesyonelliğe adım atmış,1 buçuk sezonluk Tarsus İdman Yurdu serüveninden sonra bir sezon Beylerbeyi, 4 ay Yıldırımbosna, 3 ay Düzcespor, 1 buçuk sezon 72 Batman formaları altında kalecilik yaptıktan sonra 2011 şubat ayında genç yaşına rağmen, 5 senelik profesyonel kariyerini sonlandırıp Leventspor ile amatöre dönmüş, Bölgesel Amatör Lig play offlarında oynanan 15 maçta bir tek Paşabahçe Stadında oynanan Sultangazispor müsabakasında forma giymişti. Geçen sezonu Balıkesir Süper Amatör Ligi 4.bitiren Altınoluk Belediyespor'da geçiren genç kaleci, bugün itibarıyla resmi olarak takımımıza geri döndü. Genç kalecinin kariyerinde 21 TFF 3.Lig maçı(Yıldırımbosna ve 72Batman), 21 de DSGL müsabakası (2007-2008 Beylerbeyi A.Ş.) bulunuyor.


KAYNAK: LEVENTSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder