13 Ağustos 2012 Pazartesi

FATİH KARAGÜMRÜK'TE YAŞAR ECİM'DEN MESAJ VAR


3. Ligin yeni ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün çalışmalarını sürdürdüğü Kartepe kampını ziyaret eden Yaşar Ecim önemli açıklamalar yaptı.
Yaşar Ecim yapmış olduğa açıklamada şunları söyledi:
"9 Ağustos Perşembe günü takımımızın kamp yaptığı Kartepe The Green Park Oteline ziyarette bulundum. Takımda moraller çok iyi herşey yolunda ve merak edecek hiç bir şey yok. 
Hepinizin bildiği gibi kardeşim Yalçın'ın meselesi yüzünden takıma yeterince zaman ayıramayacağımdan dolayı başkanlığı bıraktım ancak ben hala kulübün yönetim kurulu üyesiyim. 
Bazı arkadaşlar bu nasıl yönetim diye serzenişte bulunduklarından dolayı bu açıklamayı yapmayı zorunlu gördüm. Şunu bilmenizi isterim ki takımda herşey yolunda ve sorun yok. Yeni transferler de 2-3 gün içinde açıklanacaktır.
Kısacası Karagümrüğümüz bu senede şampiyonluğa oynayacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

CANER ALTIN KARAGÜMRÜK'TE
Fatih Karagümrük ile Kartepe kampında bulunan Caner Altın transferinin iki gün içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

CANER ALTIN KİMDİR?
3 Temmuz 1983 Ankara doğumlu santrafor, altyapısında yetiştiği Samsunspor ile 2002-03 sezonu başında profesyonelliğe geçiş yaptı. Uzun yıllar Kırmızı-Beyazlı formayı terleten oyuncu, 2008-09'da Süper Lig'de Konyaspor, 2009-10'da ise Bank Asya'da Boluspor formalarını giydi. Son olarak 2010-11 sezonunun başında transfer olduğu Diyarbakırspor ile Bank Asya'da 8 maçta, devre arasında imza attığı Türk Telekomspor formasıyla ise 2.Lig'de 4 maçta forma giydi.

 29 yaşında ki milli oyuncu profesyonel kariyeri boyunca 83 Süper Lig (11 gol), 60 1.Lig (19 gol), 4 2.Lig, 15 Türkiye Kupası (7 gol) maçının yanı sıra 60 PAF Ligi (39 gol) müsabakasında da görev yaptı. 14 kez de Ümit Milli Takımımızda Tolga Zengin, Emre Güngör, Sabri Sarıoğlu, Semih Şentürk, Bekir İrtegün, Mehmet Topuz, Umut Bulut, Tayfun Cora ve İbrahim Akın gibi isimlerle birlikte görev aldı.

KAYNAK: KARAGÜMRÜK SPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder