11 Eylül 2012 Salı

Çepeloğlu ''Çanakkale kampını değerlendirdi''


 Bölgesel amatör lig 11.grup'ta mücadele edecek olan  Sultangazispor,yeni sezon hazırlıkları için gittiği Çanakkale kampını tamamladı ve 2 günlük aranın ardından Cebeci Arena stadında çalışmalarına yeniden start verdi.

 Teknik direktör Alaattin Çepeloğlu,yardımcı antrenör Erdoğan Eryılmaz yönetiminde 2012-2013 yeni sezon hazırlıklarına devam eden Sultangazispor'da akşam yapılan  idmana kaptan serhat,amatör milli takım kampında bulunan erdem ve izinli olan kaleci ilkay katılmadı.Sultangazispor kulübü başkanı Nevzat Yılmaz ile başkan yardımcısı Azmi Göktaş'ta antremanı takip ettiler.
iki grup halinde 5'e 2 top kapma, ısınma haretleri,pas çalışması ve son olarak yarım saha çift kale maç yapan futbolcular antremanı tamamladı.

Çepeloğlu, ''Çanakkale kampı bizim için verimli geçti''
Antremandan sonra sitemiz için Çanakkale kampını değerlendiren Sultangazispor teknik direktörü Alaattin Çepeloğlu,verimli bir hazırlık kampı geçirdik,oynadığımız hazılık maçlarında takımın gidişatını görmemiz açısından oldukça önemli oldu.Takımımızın hazırlık maçlarında iyi bir reaksiyon gösterdiğini, iyi oynadığını düşünüyorum,kısaca takım olma yolunda üst düzey bir kamp dönemi geçirdik dedi.
Kaynak :  sultangazisesi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder