12 Eylül 2012 Çarşamba

Fadıl Kurt göz açtırmıyor...

  Derince, Aydın 1923 maçın hazırlıklarına başladı… Kimsenin gevşemesine izin verilmiyor…

 Spor Toto 3.Lig 2.Grup temsilcimiz Derince Belediyespor, yeni sezona fırtına gibi başladı. Geçen pazar günü tarihinde ilk kez bir profesyonel maça çıkan Derince Belediyespor, Derince Stadı’nda konuk ettiği Trabzon Kanuni’yi 4-0 yenerek haftanın en sükseli sonucunu almıştı

Maçı farklı kazanıp zirveye kurulan Derince Belediyespor, hafta sonu zorlu deplasmanda oynayacağı Aydın 1923’e sıkı hazırlanırken, 4-0’lmık galibiyetin havasına girilmemesi için kimseye göz açtırılmıyor. Erken rehavete izin vermeyen teknik patron Fadıl Kurt, takımını sıkı kontrol altında tutuyor. Maçın hazırlıklarına moralli başlayan ekibimizde, Trabzon Kanuni maçında forma giyemeyen futbolcular, dün 17 Ağustos Stadı’nda Dubai takımı ile hazırlık maçı oynadı. Gazetemiz baskıya girerken bu maç daha başlamamıştı. Derince Belediyespor-Trabzon Kanuni maçında oynayan futbolcular ise Derince Stadı’nda saat 16.00’da ilk idmanı yaptı.


HEDEF DEPLASMANDA DA GALİBİYET
3.Lig temsilcimiz Derince Belediyespor, hafta sonu zorlu Aydın 1923 deplasman maçına da galibiyet parolası ile hazırlanıyor. 2012-2013 Sezonun ilk maçında kendi sahasında oynadığı Trabzon Kanuni takımını 4-0 yenen Sarı Lacivertliler, ilk deplasman maçı olacak Aydın 1923 maçını da kazanmak istiyor. Dün kendi tesislerinde tek idmanla çalışan Derince Belediyesporlular, yarın da tek idmanla çalışmalarını sürdürecek. Derince Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Aydın 1923 maçı için cumartesi sabahı karayolu ile Aydın’a gidecek.

FADIL KURT: BAŞLANGIÇ ÇOK ÖNEMLİ
Derince Belediyespor Teknik Direktörü Fadıl Kurt, farklı kazanılan sezonun ilk maçı Trabzon Kanuni maçını değerlendirirken yaptığı açıklamada “Çok önemli bir galibiyet elde ettik. Sezona 3 puanla başlamak bizin adımıza sevindirici” dedi. Kurt sözlerini şöyle sürdürdü: “Maça çok iyi başladık. İlk 30 dakikada bulduğumuz gollerle rahatladık. Futbolcularımın gösterdiği yüksek performans beni oldukça mutlu etti. Hafta sonu zorlu deplasmanda oynayacağımız Aydın 1923 maçı bizim için daha büyük önem taşıyor. Bu maçta sahaya çıkıp, aynı başarılı futbolumuzu oynayıp, deplasman maçını da kazanmak istiyoruz. Hedefimiz ikinci galibiyet. 

 Kaynak : kocaeligazetesi.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder