28 Eylül 2012 Cuma

İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDAN KULÜPLERE UYARI


TFF İstanbul İl Başkanlığı, kulüplerden gelen müsabaka programına itirazların artması üzerine bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama şöyle:


Daha önce de internet sitemiz aracılığı ile ve her kura çekiminde belirtildiği üzere haftalık 400-450 Müsabakanın oynandığı ilimizde bir çok sahamızda yenileme ve bakım çalışmaları devam etmektedir. Sezon içerisinde toplam 12 Kategoride liglerimiz oynanırken 4 Ayrı kategorinin aynı dönem içerisinde oynaması da ayrıca bir zorunluluktur.

Kulüplerimizin devam eden kategorilerden üç tanesine katıldığı düşünülürse en az iki maçının çakışması da kaçınılmazdır. Dolayısıyla A Takım müsabakaları ile Alt Yapı müsabakaları çakışabilmektedir. Bu durum kura çekimlerinde tüm kulüplerimize hatırlatılmakta ve planlamaların bu doğrultuda yapılması hatırlatılmakta ve kulüplerimizden anlayış beklenmektedir.

Son günlerde bu durumla karşılaşan birçok kulüp antrenörü İl Başkanlığımızı aramakta ve müsabakalarla ilgili olarak değişiklik istemektedirler. Unutulmamalıdır ki böyle bir durumda muhatabımız antrenörler değil kulüp yönetim kurullarıdır.

Ayrıca nasıl ki müsabaka programları İl Başkanlığımız tarafından yapılıyorsa, programla ilgili olan sorunlarda da muhatap yine İl Başkanlığı olup başka kanallardan çözüm aranmamalıdır.

İL BAŞKANLIĞIİLE YAZIŞMALARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
Daha önce de çoğu kez hatırlattığımız üzere kulüplerimizin her türlü ihtiyaçlarında; sezon başı İl Başkanlığımıza verilen katılım evraklarında imza yetkisi olan kişilerce imzalanmış dilekçe ve Karar Defteri fotokopisi ile başvuru yaparak evrak kayıttan geçirmeleri gerekmektedir.

Kurumsallaşma adına öncelikle kulüplerimizin birer antetli kağıtları olmalıdır. Gelişi güzel faksla gönderilen hiçbir yazı dikkate alınmayacak ve cevap verilmeyecektir. İl Başkanlığımız yazışmalarda kullanacakları dilekçe örneği internet sitemizde mevcuttur.

Kulüplerimizin bu konulara hassasiyet göstermeleriniönemle rica ederiz.

TFF İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder