6 Eylül 2012 Perşembe

Nazilli Belediye'de son dakika transferi

 Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediye, transfer sezonunun tamamlanmasına saatler kala Ümraniyespor’dan Burhanettin Çakırefe’yi renklerine bağladı.

  Yaptığı hazırlık maçları ve çalışmalar ile 5 yıllık özlem olan 2.lig’e en iyi şekilde hazırlanan Nazilli Belediye ekibi de transferde ise son dakikada 25 yaşındaki başarılı golcü Burhanettin Çakırefe’yi 2 yıllığına renklerine bağlamayı başardı. 2 gün önce Spor Toto 3. Lig 2 grup takımlarından Ümraniyespor ilse 2 yıllık sözleşme imzalayan Çakırefe ile gece yarısı yapılan görüşmeler neticesinde anlaşmaya vardı. Gün içerisinde Ümraniyespor ile sözleşmesini fes eden başarılı golcü Burhanettin Çakırefe, transfer sezonunun kapanmasına saatler kala siyah-beyazlı Nazilli Belediye ekibine katıldı. 2 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenilen Çakırefe’nin, Nazilli Belediye ekibinin forvet sorununu çözeceği belirtildi.
Sezon açılışı öncesi taraftarlara forvet sürprizi yaptıklarını ifade eden Kulüp Genel Menajeri Orhan İbiş; “Sezon açılışı öncesine denk gelen transfer sezonu kapanışına saatler kala gelişen bu transfer bizi mutlu etti. Uzun süredir forvet arayışımız vardı. Bunu da tanıdığımız bir futbolcu olan Burhanettin ile çözdüğümüz için mutluyuz. Uyum sorunu yaşamayacağı inancındayım. İnşallah golleriyle taraftarımızın da gönlünü alacaktır. Takımımız lig öncesi tüm transferlerini yaparak sezona hazır hale geldi. Artık söz futbolcu ve teknik heyetindeki arkadaşlarımızda. Sezon açılışımızın ardından hafta sonu yapacağımız ilk maçımıza hazırlanacağız” dedi.

BURHANETTİN ÇAKIREFE KİMDİR?


21 Mayıs 1987 Menemen doğumlu olan Burhanettin Çakırefe, 1999 yılında Menemen Belediyespor’da futbol hayatına henüz 12 yaşındayken başladı. 2001 yılında Altay’a transfer olan genç yetenek Burhanettin, 2005 yılında Altay’da profesyonelliğe geçiş yaptı. Bucaspor, Türk Telekomspor, Menemen Belediyespor, Gaziosmanpaşa, Tepecikspor A.Ş., Belediye Bingölspor ve Ümraniyespor formasını giydi. 13 yıllık futbol hayatının 11 yılını Altay’da geçiren başarılı golcü, Ümraniyespor forması ile resmi müsabakaya çıkamadan
Nazilli Belediyespor’a transfer oldu. 5 A2 Ligi maçında 1 gol, 99 TFF 3. Lig maçında 21 gol, 23 TFF 2. Lig maçında 4 gol, 26 PTT 1. Lig maçında 4 gol atarken, U-21 Milli takımında ve Türkiye Kupasında birer kez sahaya çıkan Burhanettin Çakırefe bu maçlarda ise gol atamadı.

Haber : ÜMİT ÖZMEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder