22 Ekim 2012 Pazartesi

SARIYER ŞÖHRETLER KARMASI ENVER'İNİ KAYBETTİ


Sarıyer Şöhretler Karması’nda futbol oynayan 43 yaşındaki Enver Soylu, geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan antrenman sırasında kalp krizi geçirerek yaşamını kaybetti.
Kağıthane’deki Sadabad Stadyumu’nda arkadaşlarıyla birlikte akşam antrenman yapan evli 2 çocuk sahibi Enver Soylu, aniden yere yığıldı. Çift kale yapılan maçın ilk yarı sonunda yaşanan olay Soylu’nun takım arkadaşlarını şoka uğrattı. Soylu’ya yardım etmek için seferber olan takım arkadaşlarından Beyin Cerrahi Dr. Nihat Dinçbal ilk müdahaleyi yaparak, duran kalbini yeniden çalıştırdı. Ancak yapılan bu müdahale yeterli olmadı. Olay yerine çağrılan ambulansla gelen sağlık görevlileri de gereken ilk yardımla birlikte Soylu’yu Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere karşın Soylu kurtarılamadı.


Mali Müşavir Enver Soylu’nun gözleri önünde yaşamını kaybetmesi takım arkadaşları ile yakınlarını yasa boğdu. Enver Soylu’nun cenazesi dün Gültepe Aydınlar Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Habipler Yayla Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze töreninin ardından Teknik Direktör Turan Yılmaz ile takımdaki oyuncular İstinye Galatasaray Futbol Okulu’nda bir araya geldi. Yılmaz burada yaptığı konuşmada, “Bundan sonra maçlarımızı Enver için oynayıp, onun adını yaşatacağız” dedi. Ayrıca yaşanan olayın olumsuz etkisi nedeniyle karşılaşmaların Sadabad Stadyumu yerine Çayırbaşı Stadyumu’nda yapılması kararı alındı.

KAYNAK: SARIYER POSTASI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder