12 Kasım 2012 Pazartesi

GOP TAŞKÖPRÜSPORDAN "FİŞEK" GİBİ GALİBİYET


İstanbul 1. Amatör Liginde bu hafta Fişekspor ile karşılaşan GOP Taşköprüspor sayısız gol kaçırdığı maçı 3 golle kazandı.
Maçta baştan sona üstün bir futbol oynayan GOP Taşköprüspor bu galibiyetle rahat bir nefes alırken ilerleyen haftalar içinde taraftarını umutlandırdı.

GOP Taşköprüspor maça Ali, Fatih, Recep, Orhan, Yunus, Anıl, Muarrem, Özcan, Yunus Emre, Hüseyin ve Mesut'la başlarken golleri Muarrem, Anıl ve Hüseyin attı.

Özellikle Kadircan Çağlar kaçırdığı 3 net pozisyonla dikkat çekerken sayısız gol fırsatından yararlanamayan GOP Taşköprüspor sahadan 3-2'lik skorla 3 puanı alarak ayrıldı.

Maçtan sonra açıklamada bulunan GOP Taşköprüspor Genel Kaptanı Fikret Kurt "Güzel bir maç oldu. Futbolcularımız çok iyi oyadılar fırsatları değerlendirebilseydik çok daha farklı kazanabilirdik. Bu müthiş oyun nedeniyle tüm futbolcularımı tek tek kutluyorum. Önümüzdeki hafta oynayacağımız GOP Yeniköy maçında da aynı iyi futbolu oynamalarını bekliyorum çünkü onlarda bu kapasite var ben onlara güveniyorum" dedi.

Fikret Kurt " Ayrıca maç öncesi ve sonrasında o yağmurda bize yardımlarını esirgemeyen Küçükköy Genel Kaptanı Bülent Karakuş'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder