1 Aralık 2012 Cumartesi

ÖRNEK GENÇLİK ÇAMURDAN ÇIKTI : 2 - 3


U 17 28. Grupta Kayışdağıspor ve Örnek Gençlikspor,   İçerenköy sahasında karşı karşıya geldi.
Maçın ilk yarısında Örnek Gençlikspor özellikle sağ kanattan Salih Akmaz'ın getirdiği toplarda etkili oldu ancak bu pozisyonlardan yararlanamayan Örnek Gençlikspor maçın 40.dakikasında Emirhan Karadağ'ın ara pasında Ahmet Gökçin'in  güzel golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra gelişen Kayışdağı atağında kaleci Mustafa'yı geçen topda top kaleye girmeden su birikintisine takıldı ve Devrim Aslan topu uzaklaştırdı.
Maçın ilk yarısı bu skorla biticek derken Hüseyin'in sağdan getirdiği topda Kayışdağı golü buldu ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarı yoğun yağış altında oynanan maçta iki takımda iyi mücadele ederek birbirlerine  üstünlük kurmaya çalıştı.  55.dakikada yine Emirhan Karadağ'ın pasın da Ahmet Gökçin ceza sahasına girmeden sert bir vuruşla takımını öne geçirdi.. Kayışdağı 68.dakikada üstüste kazandığı faullerde golü buldu ve durum 2-2 ye geldi. Maçın son bölümünde Örnek Gençlikspor da Devrim 2. sarıdan kırmızı kart gördü maç bu skorla biticek derken Ali Karakuş'un soldan ortasında Ahmet kafa vuruşunu yaptı direkden dönen topu iyi takip eden İsa Akçay  Örnek Gençlikspor'u bir kez daha öne geçirdi ve maçın skorunu belirledi. 2-3.


İki takımda olumsuz saha koşullarında izleyenlere keyifli bi maç izletti ve sahadan dostça ayrıldılar. Maçın hakemleri Batuhan Bayar ,Onur Çakır  ve Zekeriya Yamar  çok iyi bi yönetim gösterdi ve maçın çok zevkli olmasına katkı sağladı. Bu sonuçla Örnek Gençlikspor puanını 16 ya yükseltirken Kayışdağıspor 9 puanda kaldı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder