31 Aralık 2012 Pazartesi

TUZLASPOR KAZANMAK İÇİN HIZLI "DAVRAN"DI


Tuzlaspor sahasında ağırladığı grubun zayıf takımlarından İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’u ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 yendi.
2012 – 2013 BAL ligi ilk yarı maçları bu gün oynanan maçlarla tamamlandı. BAL ligi 11. gurupta mücadele eden  Tuzlaspor, ilk yarının son maçında ligin son sırasında bulunan Ç.Plajyoluspor ile sahasında karşı karşıya geldi. Zayıf rakibi karşısında zorlanmayan mavi beyazlı ekip ilk yarıda bulduğu gollerle maçı 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında ilk 10. dakikada rakip oyuncunun elle oynaması sonucu Tuzlaspor penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren isim Bahadır Davran oldu. Bahadır Davran 22. dakikada ise hem kendisinin hem de Tuzlaspor'un ikinci golünü kaydetti. İlk yarı tamamlanmak üzere iken sahneye Ramazan Bal çıktı ve 43. dakikada skoru 3-0 yaptı. İlk yarı 3-0 Tuzlaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.


Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk her maçta olduğu gibi ilk yarının son maçında da takımını yalnız bırakmadı.



Öte yanda BAL'ın ikinci sezonunun ilk karşılaşmaları 27 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşecek. Tuzlaspor ikinci yarının ilk karşılaşmasını puandaşı Edirne Gençlikspor ile gerçekleştirecek.

TUZLASPOR'DAN TRANSFER HABERİ

Bu arada transfer çalışmalarına da başlayan Tuzlaspor bu sezon Dikilitaş forması giyen Recep Hasan Hazır ile anlaştı. Aynı zamanda Amatör Milli Takım kaptanlığını da yapan Recep Hasan Hazır ile prensip anlaşmasına varan Tuzlaspor'un 2 yeni transferi daha sonlandırmak üzere olduğu öğrenildi.

KAYNAK: TUZLASPOR



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder