28 Mart 2012 Çarşamba

SPORTURK TV 'DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA...

25 Mart Pazar günü oynanan Yeniköy - Beşyüzevler maçını çekeceğimizi ve maçı sitemizden yayınlayacağımızı duyurmuştuk.

Ekibimiz bu amaçla Sarıyer Çayırbaşı Stadında trübündeki yerini alarak maçı çekmeye başalamıştı ki maçın denetçisi (ismi bizde saklı) ekibimize bu maçı çekemeyeceğimizi ve dışarı çıkmamız gerektiğini söylemiştir.

Yapmış olduğumuz tüm itirazlarımıza, izin belgemiz olduğunu söylememize ve Beşyüzevler kulübü adına çekim yapmamıza ve tüm iyi niyetimize rağmen bir denetçi tüm talimatlarıda hiçe sayarak bu maçı çekmemize malesef izin vermemiştir.

Bölgesel Amatör Lig Denetçi El kitapçığının 7. maddesinde çok açık bir şekilde maçı çekmemize engel hiçbir sebep bulunmamasına rağmen yapılan bu müdahale ve üsluptan son derece rahatsız olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz.

Sporturk TV olarak amacımız tamamen amatör futbola bir renk getirmek kulüplerimize hizmet etmekken bir denetçinin basın özgürlüğü başta olmak üzere bir çok hakkımızı gasp etmesini de siz izleyicilerimizin takdirine bırakıyoruz.

İŞTE DENETÇİNİN ÇEKİM İZNİ VERMEMESİNE DAYANAK GÖSTERDİĞİ TALİMATTAKİ KONUYLA İLGİLİ O MADDE:

7. BÖLGESEL AMATÖR LİG VİDEO VE TV ÇEKİM İZİNLERİ KONUSUNDA DENETÇİLERİN SORUMLULUKLARI
A- Bölgesel Amatör Lig müsabakalarında ev sahibi kulüp, misafir kulüp, 3.bir kulüp ya da bir kişi müsabakanın eğitim amaçlı görüntü ve ses kaydını yapabilir. Bunun için sadece müsabaka denetçisine bilgi verip izin istemesi yeterlidir. Bu çekimler sadece tribünlerden yapılabilir. Bu çekimi yapacak kişiler saha içine, soyunma odalarına kesinlikle giremezler.

24 Mart 2012 Cumartesi

YENİKÖY - BEŞYÜZEVLER MAÇI CANLI YAYINDA SPORTURK TV 'DE

25 Mart 2012 Pazar günü Sarıyer Çayırbaşı Stadında oynanacak olan BAL LİGİ Yeniköy - Beşyüzevler maçını internet üzerinden canlı izleyebilirsiniz.