16 Ağustos 2012 Perşembe

LEVENTSPOR AYAZAĞASPORU RAHAT GEÇTİ :2-0


İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup takımlarından Ayazağaspor ile Süper Amatör Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Leventspor, bugün saat 17:00'de Ayazağa Atatürk Stadı'nda bir hazırlık maçı yaptı.

15 Ağustos 2012 Çarşamba

14 Ağustos 2012 Salı

PAŞABAHÇE LİGE HAZIRLANIYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Gurupta mücadele edecek olan Paşabahçe yeni sezona hazırlıkları kapsamında bu hafta içi iki hazırlık maçı oynayacak

ŞİLE YILDIZSPOR'DA HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR


Bu yıl İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Şile Yıldızspor çalışmalarını kendi tesislerinde aralıksız sürdürüyor.

FUTSAL KAMP KADROSU AÇIKLANDI


Futsal Milli Takımımızın, 12-15 Ağustos 2012 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştireceği futbolcu seçme kampı aday kadrosu ve programı belli oldu.

13 Ağustos 2012 Pazartesi

ERCAN ARMAĞAN ALİBEYKÖY'DE


2012-2013 sezonunda Süper Amatör Lig 3. Gurupta mücadele edecek olan Alibeyköyspor geçtiğimiz sezon Çubuklu forması giyen 1986 doğumlu sol kanat oyuncusu Ercan Armağan’ı transfer etti.

ALİBEYKÖY KASIMPAŞA'YA DİRENEMEDİ :1-4 (VİDEO)


Alibeyköyspor 2012-2013 sezonu hazırlıkları kapsamında Kasımpaşaspor (A2) takımı ile hazırlım maçı yaptı.

LEVENTSPOR AYAZAĞA İLE HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK


Yeni sezon hazırlıklarını Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerinde ve Levent Spor Kulübü Tesislerinde aralıksız sürdüren Leventspor, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Ayazağaspor ile oynayacak

FATİH KARAGÜMRÜK'TE YAŞAR ECİM'DEN MESAJ VAR


3. Ligin yeni ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün çalışmalarını sürdürdüğü Kartepe kampını ziyaret eden Yaşar Ecim önemli açıklamalar yaptı.

KAĞITHANE KASTAMONU İLE HAZIRLIK MAÇI YAPTI (VİDEO)


Kağıthanespor'un Kastamonu'da sürdürdüğü hazırlık kamp çalışmaları tüm hızıyla sürerken Kastamonuspor ile bir hazırlık maçı yaptı

FERİKÖYSPOR İFTAR YEMEĞİ VERDİ


Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Ligden, Süper Amatör Lige düşen, Teknik Direktörlüğe eski futbolcusu ve Antrenörü Ergun Gelen’i getirdikten sonra önemli dış transferler yapan kırmızı-beyazlıların Yönetim Kurulu, kendi tesislerinde bir iftar yemeği tertipledi. 

Ç.GENÇLERBİRLİĞİ :4 - AYAZAĞA SPOR :2 (HAZIRLIK MAÇI)


Jonsunsport'un düzenlemiş olduğu Dostluk Turnuvası 1.maçında Çağlayan Gençlerbirliği, Süper Amatör lig takımlarından Ayazağa ile oynamış olduğumuz karşılaşmayı 4-2 kazandı.

12 Ağustos 2012 Pazar

İSTANBUL KEMAH'TAN FLAŞ TRANSFER (VİDEO)


Bu yıl 1. Amatör lige yükselen İst. Kemahspor, amatör liglerde flaş denebilecek bir transfere imza atarak Celal Sevim ile anlaştı.

9 Ağustos 2012 Perşembe

TÜFAD İSTANBUL BAŞKANI RIZA ÇAVUŞOĞLU OLDU (VİDEO)


TÜFAD İstanbul Şubesi başkanlığına zorlu bir yarış sonrası 219 kişinin oyunu alan Rıza Çavuşoğlu seçildi.

8 Ağustos 2012 Çarşamba

BAL LİGİNE KATILIM BAŞVURULARI TAMAMLANDI


Bölgesel Amatör Lig'de 2012-2013 sezonu katılım başvuruları tamamlandı. BAL'da 160 takımın başvurusu kabul edildi

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDECEK TAKIM SAYISI BELLİ OLDU


2012-2013 sezonunda amatör altyapı liglerinde, Türkiye Şampiyonalarına katılacak takım sayıları, geçtiğimiz sezon o ilin ilgili kategorisinde lige katılan takım sayısı baz alınarak yeniden belirlendi.

BAYRAMPAŞA STADINDA UMUT IŞIĞI


Deprem riski sebebiyle yıkılması ve yeniden yapılması planlanan Çetin Emeç Arena ‘da yeni sezonda maçların oynanması için umut ışığı belirdi.

KALECİ ÖZGÜR SOLAK BURSA NİLÜFERSPOR AŞ. İLE ANLAŞTI


Geçen yıl Darıca Gençlerbirliğinde oynayan kaleci Özgür Solak bu sene 3. Ligin iddaalı takımlarından Bursa Nilüferspor A.Ş. ile anlaştı. 

KARAGÜMRÜK FUTBOL OKULU AÇILIYOR


Karagümrükspor altyapılarını güçlendirmek için futbol okulu açmaya karar verdi.

7 Ağustos 2012 Salı

SÜPER AMATÖR LİG GRUPLARI BELLİ OLDU


Bugün TFFHGD İstanbul Şubesi, Burhan Felek Konferans Salonu’nda, çekilen kuralarla Süper Amatör Lig 2012 - 2013 sezonu grupları ve fikstürü belli oldu.

EYÜPSPOR'A ALTYAPIDAN 3 YILDIZ ADAYI


Eyüpspor Futbol Akademisi futbolcu fabrikası olduğunu bir daha gösterdi. 15 yaşındaki forvet Devrim Taşkaya, Altyapı kalecisi 15 yaşındaki Emre Tümler ile 18 yaşındaki stoper Uğur Gezer Kartepe’deki kampın yıldızı olma başarısı gösterdiler

6 Ağustos 2012 Pazartesi

BAYRAMPAŞA TARAFARININ STAD İSYANI


Spor Toto 2. Liginin yeni takımlarından Bayrampaşaspor taraftarı deprem riski nedeniyle yıkılması gündemde olan Çetin Emeç Stadının başka bir yerde yapılacağı söylentilerinden oldukça rahatsız.

ALİBEYKÖY: 3 MECİDİYEKÖY : 4 (HAZIRLIK MAÇI)


Alibeyköyspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Mecidiyeköyspor ile sahasında bir hazırlık maçı yaptı

BAYRAMPAŞA TUNA : 1 KÜÇÜKKÖY : 0 (HAZIRLIK MAÇI)


İstanbul süper amatör lig ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor ile Küçükköyspor yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşı karşıya geldi

5 Ağustos 2012 Pazar

3 Ağustos 2012 Cuma

LEVENTSPOR GÜÇ DEPOLUYOR


Yeni sezonu hazırlıklarını sürdüren Leventspor bu sabah Levent Spor Kulübü Tesislerinde bir antrenman gerçekleştirdi.

EYÜPSPOR BAŞARIYA KENETLENDİ


Eyüpspor'un teknik direktörü Murat Şahin, camia olarak hedefe ve başarıya kenetlenmiş durumda olduklarını vurgulayarak, TFF 1. Lig'e çıkmayı çok fazla istediklerini söyledi.

KARAGÜMRÜK HAZIRLIK KAMPI DEVAM EDİYOR


Bu sezon Spor Toto 3. ligde mücadele edecek olan takımlarımızdan Karagümrük kamp yaptığı Kartepe'de antrenmanlarına devam ediyor.

BAHÇEKÖY HAZIRLIK MAÇLARINA DEVAM EDİYOR

Bahçeköy Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına başlarken yapacağı hazırlık maçları ile takım sistemini oturtmaya çalışıyor. 

MALTEPESPOR'DA İKİ AYRILIK


Geçen sezon Maltepespor'da forma giyen forvet Seyithan Demircan ve kaleci Alper Piliç  başka takımlara transfer oldular.

ÇIKSALIN BURAK İLE YOLLARINI AYIRDI


Çıksalınspor'un geçen sene (BAL) yükselmesinde , özellikle Süper Amatör Lig Klasman Grup maçlarında attığı gollerle takıma katkı yapan Şemsettin Burak Destegül ile  Genel Kaptanı Furkan Sivri arasında yapılan görüşmeden sonra karşılıklı olarak anlaşarak yollar ayrıldı 

BAKIRKÖY BELEDİYE KUPASI MAÇLARI BAŞLIYOR


Bakırköy Gençlikspor U-17 takımı Bakırköy Belediye Başkanlığı Kupası ilk maçında Yeşilköyspor ile karşılaşıyor.

2 Ağustos 2012 Perşembe

BAYAN FUTBOLU'NDA BÜYÜK İŞBİRLİĞİ


Fatih Vatan Lisesi Spor Kulübü ile  Atatürk Çağdaş Yaşam Ç.P. Lisesi ve Alparslan Ticaret Meslek Lisesi arasında bayan futboluna yeni sporcular kazandırmak amacıyla işbirliğine gidildi.

FERİKÖYSPOR ERDEM KENDİRLİ'Yİ KAPTI


Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Bayrampaşa Tunaspor'un formasını giyen Erdem Kendirli Feriköyspor ile anlaştı.

ALİBEYKÖYSPOR GENÇ YETENEĞİ KADROSUNA KATTI


Alibeyköyspor geçen sezon Araphanspor U-19 takımında oynayan kanat ve forvet oynayan Rıdvan Ekici'yi kadrosuna dahil etti.

ÇAPASPOR'DA YENİ KADRO ŞEKİLLENİYOR


Çapa'da yeni sezon hazırlıkları sürerken teknik direktör Vedat Arıkan'in 15 Eylül'de başlayacak İstanbul 1Amatör Ligi öncesi yapılacak hazırlık karşılaşmalarında takımın kadrosunu şekillendireceği belirtildi.

EYÜPSPOR'DAN BASKETBOL ATAĞI


Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Eyüpspor futboldan sonra basketboldada atağa geçerek Eyüpspor Akademi Basketbol Okulu'nu açtı.

ADALARSPOR TOPBAŞI YAPTI


Adalar Spor Kulübü Şampiyonluk parolası ile 2012-2013 sezonun çalışmalarına Kartal Yunus Stadında başladı

1 Ağustos 2012 Çarşamba

FERİKÖY’DE ERGUN GELEN DÖNEMİ


Süper Amatör Kümede Mücadele edecek Feriköyspor'un yeni hocası  ERGUN GELEN oldu.

ÇELİKTEPE ÜMİTSPOR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU


Futbol camiasının önde gelen isimleri Çeliktepe Ümitspor Kulübünün, Ramazan ayı kapsamında düzenlenen 'İftar Yemeği'nde buluştu

HİLMİCAN SULTANGAZİSPOR'DA


Bölgesel lig temsilcilerinden Sultangazispor, Avcılar Belediyespor'dan Hilmican'ı renklerine bağladı.

MERVE NALÇACI ÇAMLICASPOR'DA


Çamlıca Bayan Futbol Takımı transfere hızlı girdi ve Merve Nalçacı ile sözleşme imzaladı