30 Eylül 2012 Pazar

İSTANBUL SAL LİGİ 30 EKİM PAZAR SONUÇLARI


İstanbul Süper amatör Ligde 30 Ekim Pazar günü oynanan maçların sonuçlarını haberimizin devamında öğrenebilirsiniz.

BAL LİGİ 30 EKİM PAZAR SONUÇLARI (İSTANBUL)


Bölgesel amatör Liginde 30 Ekim pazar günü oynanan İstanbul Takımlarının olduğu 9-10 ve 11. Gruplardaki maçların sonuçlarını haberin devamında öğrenebilirsiniz.

İSTANBUL 1.AMATÖR LİG 30 EKİM PAZAR SONUÇLARI


İstanbul 1. Amatör Lig'de 30 Ekim Pazar günü oynanan maçların sonuçlarını haberimizin devamından takip edebilirsiniz

İSTANBUL 1.AMATÖR 29 EYLÜL C.TESİ MAÇ SONUÇLARI


İstanbul 1. Amatör Ligde Cumartesi oynanan maçların sonuçlarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

28 Eylül 2012 Cuma

TAŞKÖPRÜ-GOP YENİKÖY (1.AMATÖR LİG) MAÇ ÖZETİ

     

GAZİOSMANPAŞA-BAYRAMPAŞA TÜRKİYE KUPASI MAÇI

       

KAYNAK: AHABER / BAYRAMPAŞASPOR

ÖZALİBEYKÖY - S. KARTAL (1. AMATÖR LİG) MAÇ ÖZETİ

         

ÇORLU SANAYİ SPOR YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR


Çorlu Sanayi Spor, hazırlık maçlarıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Tekirdağ Süper Amatör Küme'de mücadele verecek olan Çorlu Sanayi Spor, Teknik Direktör Ömer Belgin eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

ÖZALİBEYKÖY FUTBOL OKULU KAYITLARI BAŞLADI


Özalibeyköyspor Futbol okulu kayıtlarını başlattı. Bölgenin futbolcu fabrikası gibi çalışan kulüp geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye hazır. Bu amaçla başlatılan Futbol Okulu kayıtları devam ediyor.

İNEGÖLSPOR: 0 GİRESUNSPOR : 2 (TÜRKİYE KUPASI)


Türkiye Kupası ikinci turunda Giresunsporla kendi sahasında karşılaşan İnegölspor her iki yarıda yediği gollerle kupaya veda etti.

İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDAN KULÜPLERE UYARI


TFF İstanbul İl Başkanlığı, kulüplerden gelen müsabaka programına itirazların artması üzerine bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama şöyle:

Ç.GENÇLERBİRLİĞİ ÜÇYÜZLÜ MAÇINA HAZIRLANIYOR


Çağlayan Gençlerbirliği ligin 4.Haftasında oynayacağı Üçyüzlü Spor maçının hazırlıklarına Kağıthane Hasbahçe Tesislerinde yaptığı antremanla başladı.

27 Eylül 2012 Perşembe

İNEGÖLSPOR KUPADA GİRESUNLA OYNUYOR


İnegölspor, Türkiye Kupası 2.tur karşılaşmasında bugün Giresunspor ile İlçe Stadında karşı karşıya gelecek. Ankara Bölgesinden Tolga Şinoforoğlu’nun yöneteceği karşılaşma 14.30’da başlayacak.

LİG SERÜVENİ YILDIZLAR TURNUVASI BAŞLIYOR


Lig serüveni tarafından düzenlenecek olan "Yıldızlar Turnuvası" Kasım ayında başlıyor

25 Eylül 2012 Salı

KUMLUCA BLD. İLE KEPEZ BLD. PUANLARI PAYLAŞTI:0 - 0


Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta ilk haftanın açılış maçında, (BAL) Kumluca Belediyespor ile Kepez Belediyespor 0-0 berabere kaldı.

ZARA BELEDİYE TRABZON'DAN 1 PUANLA DÖNDÜ: 1 - 1


Bal Ligi temsilcisi Zara Belediyespor Karadeniz deplasmanından 1 puanla döndü. Trabzon Yavuz Selim futbol sahasında oynanan karşılaşmada Trabzon İdmangücü ile karşılaşan Kırmızı-Siyahlılar baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.

ARDAHANSPOR KENDİ EVİNDE HÜSRANA UĞRADI: 0 - 5


TFF Bölgesel Amatör Ligi (Bal Ligi) mücadele eden Ardahanspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ilk maçta Erzurum Yakutiye Belediyespor'a 5-0 mağlup oldu.

KARSSPOR AKÇABATSPOR'U FARKLI GEÇTİ: 3 - 1

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde ilk karşılaşmasını kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Karsspor, güçlü rakibi Akçaabat Sebatspor'u 3-1 mağlup etti.

ERZİNCANSPOR GALİBİYETLE BAŞLADI: 3 - 2


Erzincanspor BAL ligi 1.hafta maçında Ağrı ekibi Patnos Gençlik Spor ile karşılaştı. Erzincan 13 Şubat stadında başlayan karşılaşma 3-2 erzincanspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

KADINLAR 1. VE 2. LİG FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ


2012-2013 Sezonu Kadınlar 1. ve 2. Lig fikstürü İstanbul Kavacık Limak Eurasia Otel'de çekildi.

23 Eylül 2012 Pazar

Balıkesirspor, "Şen" döndü


Eyüpspor: 0 - Balıkesirspor: 2 
TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Eyüpspor- Balıkesirspor’u konuk etti. İstanbul Eyüp stadında oynanan karşılaşmadan deplasman takımı Balıkesirspor, Eyüpspor’u  41’ ve 89’ dakikalarda Mustafa Şen ile devirmesini bildi 56’ dakikada Eyüpsporda Levent Kartop, bariz gol şansını engellediği için kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2. TUR KURALARI ÇEKİLDİ


Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları kuraları Olimpiyatevi'nde çekildi. Kura çekilişine; 1. Tur müsabakaları sonucunda tur atlayan 43 takımın yanı sıra Spor Toto Süper Lig'den 13, PTT 1. Lig'den 18 ve Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden 34 takım katıldı.

İSTANBUL İL DİSİPLİN KURULUN'DAN TARİHİ CEZA


19 Eylül 2012 Çarşamba günü Avcılar Belediye Stadı’nda Mustafakemalpaşa ile Yücespor takımları arasında oynanan 1.Amatör Lig müsabakasında 60.Dakikada Yücespor takımı 1-0 Önde iken Mustafakemalpaşa takımı oyuncusu Mehmet Yalçın’ın müsabaka hakemine yapmış olduğu fiili saldırı sonucunda maç hakem tarafından tatil edilmişti

22 Eylül 2012 Cumartesi

ÖMERLİ KÖYÜ - KUŞTEPE (SAL LİGİ) MAÇ ÖZETİ

Süper Amatör Lige istediği gibi başlayamayan Ömerli Köyü 2. hafta kendi sahasında Kuştepeye farklı mağlup oldu. Bu maçın özetini videomuzdan izleyebilirsiniz.

                         

21 Eylül 2012 Cuma

Florence Nightingale'den İyi Başlangıç (Lig Serüveni Turnuvası)


Bayrampaşa arena spor tesislerinde oynanan maçta Florence Nightingale ile Kızılay City takımları karşı karşıya geldiler. İki takımda turnuvaya güzel hazırlanmışlardı. turnuvanın açılış maçına yakışır bir mücadele örneği gösterdiler. Maçın başlama vuruşundan itibaren maç sonuna kadar üst düzey bir maç oldu.

20 Eylül 2012 Perşembe

Mecidiyeköy Tayfunspor, rahat kazandı: 4-0


Mecidiyeköy Tayfunspor- Ceylanspor : 4-0
1.Amatör  Lig'in 2. haftasında Mecidiyeköy Tayfunspor, taraftarı önünde Ceylanspor'u ağırladı. Karşılaşma ev sahibinin 4-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

BEYLERBEYİ - EDİRNE GENÇLİK MAÇININ HİKAYESİ (VİDEO)


Türkiye Kupası 1. Kademe mücadelesi Beylerbeyi 75 yıl stadında Beylerbeyispor – Edirne Spor Gençlik takımları arasında oynandı. Son derece heyecan dolu bir o kadar hakem hatalarının ön plana çıktığı karşılaşmada 120 dakikanın sonunda tablo şöyle oluştu. 4 kırmızı kart 1 penaltı ve Edirne temsilcisinden Hasan sakat sakat oynamak zorunda kaldı. Mücadele sonunda 2-0 yenik durumdan 4-2 skora ulaşan Beylerbeyispor bir üst kademeye yükseldi. 

LEVENTSPOR BU SEZON ÇOK FARKLI: 4 - 0


İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta erteleme maçında Leventspor ile Şile Yıldız, Spor Akademisi Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin başından sonuna kadar büyük bir üstünlük sağlayan Kırmızı Siyahlılar karşılaşmayı 4-0 gibi net bir skorla kazanarak, ilk 2 hafta sonrasında liderlik koltuğuna oturdu. 

FERİKÖY– KOCASİNAN (SAL LİGİ) ERTELEME MAÇI


Süper Amatör Kümede erteleme maçında Feriköy , sahasında ağırladığı Kocasinanı 2-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetiyle tanıştı.

ÖZALİBEYKÖY-İKİTELLİ MAÇ ÖZETİ VE MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

1. Amatör Ligin genç ekiplerinden Özalibeyköy, kendi sahasında İkitelli ile oynadığı maçta berabere kaldı. Maçın özetini ve Özalibeyköy Başkanı Metin Çırpan'ın açıklamalarını videomuzdan izleyebilirsiniz

          

19 Eylül 2012 Çarşamba

TÜRKİYE KUPASI 1. TUR SONUÇLARI


Futbolda Türkiye Kupası mücadelesi, 1. eleme turu maçlarıyla başladı. İşte alınan sonuçlar ve yarın oynanacak karşılaşmalar:

HAFTALIK MÜSABAKA BÜLTENİ YAYINLANDI


TFF İstanbul İl Başkanlığı tarafından önümüzdeki haftanın müsabaka programı açıklandı.

ŞİŞLİ SANAYİSPOR'DAN ARNAVUTKÖY BLD. SPOR'A TEŞEKKÜR


Süper Amatör Lig 4.grupda mücadele eden Şişli sanayispor teknik direktörü Recep Aykutalp hafta sonu oynadıkları maç sonrası Arnavutköy Belediyespor camiasına teşekkür etti.

ALİBEYKÖY - B.PAŞA TUNA (SAL LİGİ) MAÇ ÖZETİ


Süper Amatör Ligde bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çeken Alibeyköy ile geçen sene Bölgesel Amatör Ligden düşen Bayrampaşa Tunaspor arasında oynanan maçın geniş özetini videomuzdan izleyebilirsiniz

            

18 Eylül 2012 Salı

AYAZAĞASPOR - ÇEKMEKÖY (SAL LİGİ) MAÇ ÖZETİ


Süper Amatör Ligin ilk haftasında deplasmanda Çubuklu'ya 1-0 yenilen Ayazağa ile Alemdağ Stadında İFA karşısında 3 farklı mağlup olan Çekmeköy ligin 2. haftasında Ayazağa Stadında karşılaştı. İki takımında mutlak galibiyet hedefi ie çıktığı maçta karşılıklı atılan gollerle maç berabere bitti. Maçın geniş özetini videomuzdan izleyebilirsiniz

GOP YENİKÖYSPOR'DAN HAKEME BÜYÜK TEPKİ


İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden GOP Yeniköyspor başkanı Gökmen Altınbaş'tan geçen hafta oynanan GOP Venüs maçının hakemine büyük tepki var

İSTANBUL GENÇLERGÜCÜ'NDE BÜYÜK TALİHSİZLİK

İstanbul 2. Amatör Ligi takımlarından İstanbul Gençlergücü'nün genç stoperi Hüseyin Şencanlı büyük bir talihsizlik yaşadı.

17 Eylül 2012 Pazartesi

ÖRNEK GENÇLİKSPOR OLUMLU SİNYALLER VERDİ


Örnek Gençlikspor Bağlarbaşını konuk etti. 35 er dakikadan 3 devre oynanan maçda 2 devrede de skor bozulmadı. İzleyenlerin zevkle izlediği mücadelede ortasaha mücadelesi üst seviyedeydi

16 Eylül 2012 Pazar

MALTEPESPOR KENDİ SAHASINDA KAYIP: 1 - 3 (MAÇ ÖZETİ)


Maltepespor yeni sezonun Maltepe Hasan Polat Stadındaki ilk maçını Yimpaş Yozgatspor ağırlayarak başladı.
Yozgatspor'un İstanbuldaki taraftarları oldukça kalabalık geldiler. 90 dakika boyunca takımlarını hiç susmadan desteklediler. Asi dramalılar taraftar grubu takımlarını herzamanki gibi desteklediler.
Yıllardır takımlarını yanlız bırakmayan asi dramalılar bu sefer müsabakadan ve skordan pek memnun kalmadılar.



Müsabakanın Golleri: 2.DK Vehbi Furkan Yıldırım (Yimpaş) 38.DK Serdal Alan (maltepe) 55.DK Barış Serbest (Yimpaş) ve 63.DK Abdullah Özpınar'ın (Yimpaş) penaltıdan attığı golle Yimpaş Yozgatspor Maltepespor'u kendi evinde 3-1 lik skorla yenmeyi başardı.

DİĞER SONUÇLAR
K.Maraş Belediyespor 5 - 0 Beylerbeyi Mardinspor 0 - 3 Sancaktepe Bld.Spor Gümüşhanespor 0 - 0 Erzurum Bş.Bld. Kocaelispor 1 - 1 Altınordu Arsinspor 1 - 0 Isparta Emrespor Elazığ Belediyespor 0 - 1 Keçiörengücü Diyarbakırspor 0 - 1 Oyak Renault Çorum Belediyespor 2 - 1 Darıca

Yusuf ATALAY Maltepe H.H.A / GARANTİ HABER

İDEALTEPE - CFS BAĞCILAR (SAL LİGİ) MAÇ ÖZETİ


Süper Amatör Ligi ilk maçında Avcılar Belediyespor'u 3-0 gibi net bir skorla geçen CFS Bağcılarspor ikinci hafta Maltepe Başıbüyük Stadında oynadığı İdealtepe'yide aynı skorla mağlup etti. Maçın özet görüntülerini haberin devamında izleyebilirsiniz.

ANADOLU ÜSKÜDAR1908-ANKARA DEMİRSPOR MAÇ ÖZETİ


Bugün İstanbul takımlarından olan Anadolu Üsküdar 1908 spor ile Ankara takımlarından Ankara Demirspor ile Maltepe Hasan Polat stadında çekişmeli bir müsabaka gerçekleşti.
Maçın ilk yarısı Ankara Demir spor'un baskıları ile zor anlar yaşayan Anadolu Üsküdarspor ikinci yarıya iddaalı başladı Maç esnasında zeminin kötü olması sebebi ile zor anlar yaşayan iki takımda yerden kalkamadı. Müsabakada toplam 4 sarı kart çıktı. Her iki takımda gol atamayınca 1 er puanla yetindiler.



KAYNAK: GARANTİ HABER

İST KEMAHSPOR - TOKATKÖY (1. AMATÖR LİG) MAÇ ÖZETİ


1. Amatör Ligin ilk haftasında Spor Akademisi Stadında Tokatköy ile karşılaşan İstanbul Kemahspor sahadan 3 puanla ayrıldı. Maçın özetini haberin devamında izleyebilirsiniz

15 Eylül 2012 Cumartesi

İSTANBUL KEMAHSPOR - V. TAYFUNSPOR (ÖZEL MAÇ)



İstanbul Kemahspor'un Katibim Futbol turnuvası maçında V. Tayfunsporla oynadığı maçı görüntülerini haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

14 Eylül 2012 Cuma

CFS BAĞCILAR'DA ALİ POLAT'TAN AÇIKLAMALAR (VİDEO)

Avcılar Belediyespor CFS Bağcılar maçı sonrası CFS Bağcılar teknikdirektörü Ali Polat maçla ve takımın geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı

AVCILAR BELEDİYE - CFS BAĞCILAR (SAL LİGİ) MAÇ ÖZETİ




 Süper Amatör Ligin ilk haftasında deplasmanda Avcılar Belediyesporla karşılaşan CFS Bağcılarspor sahadan 3-0 galip ayrıldı. Maçın özet görüntülerini haberin devamında izleyebilirsiniz

REŞİTPAŞA - BEŞYÜZEVLER (SAL LİGİ) MAÇ ÖZETİ


Reşitpaşaspor kendi sahasında uzun süre yenik götürdüğü maçta son dakika penaltı golü ile Beşyüzevler ile berabere kaldı. Maçın özetini haberin devamında izleyebilirsiniz

BÖLGESEL AMATÖR LİG FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ


2012 - 2013 Sezonu Bölgesel Amatör Lig bilgilendirme ve fikstür çekimi toplantısı Ankara'da JW Marriott Otel'de yapıldı.

13 Eylül 2012 Perşembe

TÜRKİYE KUPASI 1. TUR KURALARI ÇEKİLDİ

Bu sezon "Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor"sloganıyla oynanacak Türkiye Kupası 1. Tur kuraları, Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkezinde çekildi

YAHYA KEMAL İY - KÜÇÜKKÖY (SAL LİGİ) MAÇ ÖZETİ

Süper Amatör Ligde ilk hafta Seyrantepe Stadında Küççükköyü konuk eden Yahya Kemal İY. son anlarda yediği golle sahadan mağlup ayrıldı.Maçın özetini haberin devamında izleyebilirsiniz