4 Şubat 2013 Pazartesi

ALİBEYKÖYSPOR MAÇI BIRAKMADI : 3 - 2

Süper Amatör Lig 23. Hafta maçında Alibeyköyspor sahasında Başakşehirspor'u konuk etti.
Oldukça çekişmeli geçen maçı, iki defa geriye düşmesine rağmen genç golcü Anıl Gemici'nin iki golü ile Alibeyköyspor 3-2 kazanarak puanını 33'e çıkarttı. Başakşehirspor ise 24 puanda kalarak küme düşme tehlikesini iyice hissetmeye başladı.

Maçın hemen başında, dakikalar 1'i gösterirken Başakşehirspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta Furkan Uysal'ın ortasını iyi takip eden Oğuzhan Burak Harman kafa ile topu ağlara gönderdi ve Başakşehirspor 1-0 öne geçti.


Dakikalar 27'yi gösterirken Alibeuköyspor kaptanı Olcay Doğu'nun kullandığı serbest vuruşta Başakşehir kaptanı Tolga Öztürk'ün ters vuruşu ile top kendi ağlarına gitti ve skora denge geldi:1-1

30. dakikada ise Evren Tozkoparan'ın kullandığı kornerde Tugay Banicar'ın kafasından seken top arka tarafta Anıl Gemici'ye çarpınca bu defa kendi kalesine gol atan taraf Alibeyköyspor oldu ve Başakşehir yeniden öne geçti: 2-1 

 Devre bu şekilde bitecek derken Başakşehirspor ceza sahasında oluşan karambolde top genç golcü Anıl Gemici'nin önünde kaldı. Anıl çok düzgün bir vuruşla Başakşehir kalecisi Mahir Artan'ı mağlup ederek skora yeniden denge getirdi: 2-2

 Alibeyköyspor kalecisi Cemil Yücedağ ilk devrede daha önce Alibeyköyspor forması giyen Başakşehirspor forveti Özer Yüksel'in iki mutlak gollük topunu çıkartarak ilk devrenin eşitlikle bitmesini sağladı.

Cemil Yüğcedağ ayrıca ikinci devrede de Özer Yüksel ve Evren Tozkoparan'ın girdiği pozisyonlarda gole izin vermedi.

 İkinci yarıda oldukça çekişmeli geçti. 67. dakikada yine Anıl Gemici ceza sahası içerisinde topla buluştu ve kaleci Mahir Artan'ın altından topu ağlara yolladı ve Alibeyköyspor iki defa geriye düşmesine rağmen 3-2 öne geçti.

 Sonraki dakikalarda her iki takımda pozisyona girmesine rağmen başka gol olmayınca mücadeleyi Alibeyköyspor 3-2 kazandı.

 Alibeyköyspor haftaya Reşitpaşa deplasmanına çıkarken, Başakşehirspor sahasında Zara Ekinlispor'u konuk edecek.

STAT: Alibeyköy


SAHA KOMİSERİ: Fadıl Kuş

ALİBEYKÖYSPOR: Cemil Yücedağ, Seçkin Ural (Destan Türkoğlu), Barış Orta, Tugay Banicar, Yavuz Kavunç, Yasin İntaş, Ali Serhat Özdemir, Rıdvan Ekici, Anıl Gemici, Olcay Doğu, Murat Kavraz (Rahmican Kasap)

TEKNİK DİREKTÖR: Metin Aydemir

BAŞAKŞEHİRSPOR: Mahir Artan, Ömer Neşet Günaydın, Abdülveli Çimen, Cihan Baylan, Tolga Öztürk, Mert Eren, Evren Tozkoparan, Adnan Kaya, Özer Yüksel, Oğuzhan Burak Harman, Furkan Uysal 

TEKNİK DİREKTÖR: Adnan Karakaya

GOLLER: Dk.27 Tolga Öztürk K.K., Dk.45 ve 67 Anıl Gemici / Dk.1 Oğuzhan Burak Harman, Dk.30 Anıl Gemici K.K.

KAYNAK: www.alibeykoyspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder