2 Şubat 2013 Cumartesi

TEKİRDAĞSPOR İLK KUPASINI KAZANDI

Tekirdağ U17 Ligi A grubunda mücadele eden Tekirdağspor U17 takımı, grubunda oynadığı 12 maçı da kazanarak, 36 puanla şampiyon oldu.
Ligi en yakın rakibi Çiftlikönüspor U17 takımının 9 puan önünde bitiren Tekirdağspor U17 takımı , bu sezon oynadığı maçlarda 105 gol atarak kırılması güç bir rekora imza attı.

Bugün 13 Kasım Stadyumunda oynanan ligin son maçında Tekirdağspor en yakın takipçisi Çiftlikönüspor’u 8-0 yenme başarısı gösterdi. Maçın ardından düzenlenen törende TFF Tekirdağ İl Temsilcisi Zafer Ögatlar, 2013 yılının ilk şampiyonluk kupasını takım kaptanı Umut Yahşi’ye takdim etti. Törene Kulüp Başkanı Gürsel Erbap, Genel Kaptan Tufan Yıldırın, Genel Koordinatör Mehmet Ali Çınar ve Kulüp Müdürü Hüseyin Gençdal katıldı.

Tekirdağspor U17 takımı bu başarının ardından Türkiye şampiyonasına katılmak için play off maçları oynama hakkı kazandı. Tekirdağspor U17 takımı  Play off gruplarında da aynı başarıyı tekrarlaması halinde Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde edecek.

Alt Yapı Sorumluları Okan Aydın ve Abdullah Eroğlu tören sonrası yaptıkları açıklamada: "Türkiye şampiyonasının ilk basamağını oldukça başarılı bir şekilde geçmiş bulunuyoruz. Bundan sonra ki öncelikli hedefimiz play off maçlarında da aynı başarıyı elde ederek, Tekirdağsporu Türkiye Şampiyonasında temsil etmektir." açıklamasında bulundular.

Başkan Gürsel Erbap yaptığı açıklamada U17 takımının göstermiş olduğu bu başarının kendilerini gelecek adına umutlandırdığını ifade ederken: "İnanıyorum ki bu takımdaki en az bir kaç arkadaşlarımız bir kaç yıl içinde Tekirdağspor A takımı forması için mücadele ederek, Tekirdağsporumuzun formasını başarıyla terletecektir." dedi.

KAYNAK:TEKİRDAĞSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder