11 Mart 2013 Pazartesi

TEKİRDAĞ'IN ZİRVE İNADI DEVAM EDİYOR: 0 - 3

Tekirdağspor, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 20. hafta mücadelesinde deplasmanda Kırklareli Sanayispor takımını ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etmeyi başardı.
Kırklareli Sentetik Stadyumunda saat 13.30 da başlayan karşılanın gollerini 49. ve 76. dakikada Bülent ve 74. dakikada Birol atarken, maçın 58. dakikasında Birol’un attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

 Tekirdağspor bu galibiyetle puanını 39’a çıkartırken, liderle arasında ki puan farkını da 2 ye indirerek, üçüncü sıradaki yerini korudu.

 Tekirdağspor önümüzdeki hafta sonu kendi sahasında Çerkezköyspor ekibini ağırlayacak. Ligin ilk devresinde Çerkezköyde oynanan karşılaşmayı,  Tekirdağspor 1-0 kaybetmişti.


Tekirdağspor Genel Koordinatörü Mehmet Ali Çınar, pazar günü deplasmanda oynanan ve  Tekirdağsporun 3-0 üstünlüğüyle sona eren Kırklareli Sanayispor maçının ardından basın açıklamasında bulundu. Açıklama şöyle:

"Pazar günü oynadığımız herkesin kolay olarak değerlendirdiği Kırklareli Sanayispor maçını kazanan sporcularımı yürekten kutlar ve başarılarının devamını dilerim.
Alınan bu galibiyeti, geçen hafta evimizde kaybettiğimiz halde maç sonrası sporcularıma ve bizlere desteklerini sunan taraftarımıza armağan etmek istiyorum. Galibiyet sonrası genelde bu tür güzel davranışların olmadığı ülkemizde, taraftarımızın bize gösterdiği bu destek kulübümüzü fazlasıyla memnun etmiştir.

Maça değinecek olursak, ilk yarıda topa hakim taraf olmamıza rağmen saha zemininin kötü oluşu, rakibin kapanması ve son vuruşlarda ki şansızlıklar ilk yarıda gol bulmamızın önünde ki en büyük engeldi. İkinci yarıda ki oyunumuzla maça asılmamız, kazanma arzumuz şampiyonluk yolunda çok önemli engellerden bir tanesini aşmamıza vesile olmuştur.Bundan sonraki maçlarda da sporcularımın aynı arzu ve istekle mücadele etmelerini kendilerinden bekliyorum.

Sezon başından bu yana hakemler hakkında en ufak bir olumlu veya olumsuz bir açıklama yapmamış bir teknik adamım. Ancak son haftalarda hakem hataları bizleri oldukça zor durumda bırakmaktadır. Bu hafta karşılaşma 1-0 devam ederken bariz bir penaltı ve yüzde yüz bir golümüz verilmemiştir. Karşılaşma bu sonuçla devam ederken tesadüf eseri bir gol yemiş olsak belkide bu sezon boyunca verdiğimiz tüm emekler yok olacaktır. Hakemlerimizin kötü niyetli olduğunu inanmıyorum; ancak bizlerde büyük emekler harcayarak bu günlere gelmiş kulübümüz. Kendilerinden ricamız daha dikkatli davranarak kararlarını gözden geçirmeleridir." 


KAYNAK:TEKİRDAĞSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder