30 Mayıs 2013 Perşembe

ALİBEYKÖY TRANSFERE FIRTINA GİBİ GİRDİ, 3 YILDIZI BİTİRDİ

Alibeyköyspor Emrah Özberk ve Bilal Kara'nın ardından Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kocaalispor'dan kanat ve forvet oynayabilen 1986 doğumlu Muhammet Balcı ile sözleşme imzaladı.
Sezona Süper Amatör Lig ekiplerinden Zara Ekinlispor'da başlayan Muhammet Balcı, 14 maçta 11 gol atarak başarılı bir performans göstermiş ve devre arasında Kocaalispor'a transfer olmuştu. Muhammet Balcı Kocaalispor'da da 12 maça çıktı.

Muhammet Balcı Kimdir?
Futbola 1999 yılında Fatih Hilal Gençlikspor'da başlayan Muhammet Balcı 2004 yılında Rizespor altyapısına transfer oldu. 2 yıl altyapıda oynayan Muhammet Balcı Rizespor ile profesyonel sözleşme imzaladı. İstanbul Güngörenspor'a kiralık giden Muhammet Balcı bir sezon sonra da Sürmenespor'a transfer oldu. 2009 yılında Gaziosmanpaşa'ya transfer olan Balcı 2010 yılında Çayelispor'la amatöre dönüş yaptı ve sırasıyla Haliçspor, Derepazarıspor, Topçular ve Zara Ekinli'de oynadı. Son olarak Kocaalispor'da oynayan Muhammet Balcı önümüzdeki sezon Alibeyköysporun formasını terletecek.

BİLAL KARA'DA ALİBEYKÖYSPOR'U SEÇTİ

Alibeyköyspor sezona Bayrampaşa Tunaspor'da başlayan ve  Alibeyköyspor'a karşı iki maçta da oynayıp 3 asist yapan kanat oyuncusu Bilal Kara'yı renklerimize bağladı. Bilal Kara devre arasında BAL takımlarından Yeni Amasyaspor'a transfer olmuş üç maç oynadıktan sonra yaşanan bazı olaylardan dolayı Yeni Amasyaspor'dan ayrılmıştı.

Transfer komitesinin uzun zamandır takip ettiği Bilal Kara sağ ve sol kanatta oynayabiliyor ve takımına asist anlamında büyük katkılar sağlayabiliyor.

Bu sezon 5 gol 13 asist ile oynayan Bilal Kara futbola Vefaspor'da başladı ve 7 yıl bu formayı giydikten sonra Karagümrükspor'a transfer oldu. 2 yıl Karagümrükspor'da oynadıktan sonra sezon başında Tunaspor'a transfer olmuş, devre arasında da Yeni Amasyaspor'a gitmişti.
Transferin ardından açıklamalarda bulunan Bilal Kara "Alibeyköyspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Bana gösterilen ilgi beni oldukça etkiledi. Bir an önce antrenmanların ve maçların başlaması için sabırsızlanıyorum. İnşallah bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Transferim hepimiz için hayırlı olsun" dedi.

EMRAH ÖZBERK ALİBEYKÖYSPOR'DA

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolası ile giren Alibeyköyspor transfer komitesinin listesinde ilk sıralarda yer alan Bayrampaşa Tunaspor'lu oyun kurucu Emrah Özberk ile anlama sağlamıştır.

Transfer komitesi yetkilileri İlker Tütüncü ve Selim Demirer'in yoğun çalışmaları neticesinde 1984 doğumlu Emrah Özberk geçtiğimiz günlerde anlaşmayı kabul ederek Alibeyköysporlu oldu.

Futbola 1997 yılında Abidei Hürriyet'te başlayan Emrah 2 yıl sonra Galatasaray altyapısına transfer oldu. Sonrasında Güngören'de 2 yıl oynadıktan sonra Yeniköyspor ile profesyonel sözleşme imzalayan Emrah Özberk 4 yıl burada forma giydi. İstinyespor ile amatöre dönüş yapan başarılı oyun kurucu Feriköy, Karagümrük, Verfaspor ve son olarakta Tunaspor formalarını giydi.
Alibeyköyspor ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Emrah Özberk, "Büyük bir camiaya geldim. Beklentilerin farkındayım. İnşallah hep birlikte çalışıp Alibeyköyspor'u şampiyon yapacağız" dedi.

KAYNAK: www.alibeykoyspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder