21 Mayıs 2013 Salı

İASKF İSTANBUL U-14 İLÇE KARMASI KURALARI ÇEKİLDİ

İASKF'nin düzenlemekte olduğu 2. İASKF U 14 KARMASI TURNUVASI kurası 20.05.2013 Pazartesi günü saat 14.00’de Orhan Saka Amatörler Evi’nde yapıldı.
Turnuvaya katılacak olan Kulüp İlçe Birlik Başkanları, antrenör ve karma sorumlularının Orhan Saka Amatörler Evi’nde hazır bulunduğu kuranın açılışını ise İASKF Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Asım Özdemir ve TFF İl Başkan Yardımcısı Sayın Adem Akbeniz yaptılar.

Açılışın ardından söz alan İASKF Genel Sekreteri Sayın Ali M. Tanrıyaşükür, yapılan turnuvanın birlik ve kenetlenme mesajları verdiğini, önemli olanın kazanmak değil dostluk olduğunu vurguladı.

Daha sonra söz alan İASKF Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez ise, yapılacak turnuvada tatsız olayların vukuu bulmaması adına kulüplerimizden ricada bulundu. Müsabakaların Fair-Play çerçevesinde oynanmasını isteyen Düşmez, Spor Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan ve protokol ve bu protokolün uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar hakkında bilgi verdi.
İleride verilecek daha birçok yeniliğin de üstü kapalı müjdesini veren Ali Düşmez, ilk kura çekilişini kendisi yaptı. Kura çekimi ve fikstür dağıtımının yapılmasının ardından kura sona erdi.

Çekilen kura sonucu oluşan gruplar aşağıdadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder