20 Haziran 2013 Perşembe

ALİBEYKÖY ŞAMPİYONLUK KADROSUNU BASINA TANITTI


Alibeyköyspor, Topkapı Sosyal Tesisleri VIP Salonunda 2013-2014 sezonunda forma giyecek olan futbolcuların tanıtımını basına yaptı.

KanalTürk Televizyonu ve birçok yerel medya kuruluşunun hazır bulunduğu yemekli tanıtım programının sunuculuğunu Alibeyköyspor Transfer Komitesinden Selim Demirer yaptı.

Yemeğe Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Şengül Kocabaş ve birçok sivil toplum örgütü temsilcisi de katıldı.

Çok keyifli ve neşeli bir ortamda geçen yemekte yapılan 12 transfer ve eski futbolcuların hemen kaynaşmaları dikkat çekti.
Yemekte konuşma yapan Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Zengin, yönetim kuruluna ve transfer komitesine teşekkür ederek futbolculara hoşgeldiniz dedi. Bu sene hedefin kesinlikle şampiyonluk olduğunu vurgulayan başkan Ali Zengin futbolculardan ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtmalarını istedi.

Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Şengül Kocabaş da Alibeyköysporun bu kadar transferin ardından kesinlikle başarılı olacağını düşündüğünü ve futbolcuların işlerini tutku ile yaptıklarında rahatlıkla şampiyon olacaklarını belirtti ve Alibeyköyspor'a başarılar diledi.

Transfer Komitesinden İlker Tütüncü de yapılan transferlerin her birine güvendiklerini ve bu yıl mutlaka şampiyon olacaklarını belirtti.
Yeni transferlerin her birine mikrofon uzatan İlker Tütüncü futbolculardan görüşlerini bildirmesini istedi.

Transfer edilen Emrah Özberk, Bilal Kara, Erdi Koç, Muhammet Balcı, Ramazan Doruk, Önder Karaduman, Uğur Türker, Sezer Akyalın ve Gökhan Gedik yaptıkları açıklamalarda kendilerinin transferinde katkıları olan herkese teşekkür ederek başarı sözü verdiler.

KAYNAK: www.alibeykoyspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder