17 Haziran 2013 Pazartesi

ALİBEYKÖY TRANSFERDE BİR BOMBA DAHA PATLATTI

Alibeyköyspor dış transferde 10. imzayı Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bağcılarspor'da iyi bir sezon geçiren 1990 doğumlu orta saha oyuncusu Sezer Akyalın’a attırdı.

Geçtiğimiz sezon Bağcılar forması ile 19 maça çıkıp 3 gol atan Sezer Akyalın önümüzdeki sezon Alibeyköysporun forması giyecek.

Transfer hakkında açıklamalarda bulunan Alibeyköyspor Transfer Komitesinden İlker Tütüncü “Büyük uğraşlar vererek transfer ettiğimiz Sezer kardeşimizden çok ümitliyiz. Takımımıza büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Yapmış olduğumuz diğer transferler gibi iyi bir kişilik ve karaktere sahip olan Sezer kardeşimiz ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’e doğru emin adımlarla ilerleyeceğimize şüphemiz yok. Transfer hem kendisine hem de bizlere hayırlı olsun” dedi.

Sezer Akyalın’da yaptığı açıklamada “Alibeyköyspor gibi büyük bir camiya geldiğim için çok mutluyum. Beni ısrarla isteyen ve büyük uğraşlar veren transfer komitesine teşekkürlerimi sunuyorum. Alibeyköyspor’u Bölgesel Amatör Lig’e çıkartmak için arkadaşlarımla birlikte elimden gelen herşeyi yapacağım. Transferim her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

 Sezer Akyalın Kimdir? 

 5 Mart 1990’da Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde doğan Sezer Akyalın futbola 2001 yılında İstanbulspor A.Ş.’de başladı. 6 yılı İstanbulspor A.Ş.’de oynadıktan sonra aynı takımda profesyonel oldu. 1 yıl da profesyonel oynayan Sezer Akyalın 2008’de Vefaspor ile amatör liglere döndü.

 Vefaspor’da 1 yıl oynadıktan sonra Karagümrük’e transfer olan genç futbolcu sonrasında tekrar Vefaspor’a döndü ve 2 yıl Vefaspor’da oynadı.

Geçtiğimiz sezonu Bağcılar forması giyerek geçiren Sezer Akyalın önümüzdeki sezon Alibeyköyspor formasını terletecek.

KAYNAK: www.alibeykoyspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder