27 Haziran 2013 Perşembe

ALİBEYKÖYSPOR'DAN FORVETE BİR TAKVİYE DAHA GELDİ


Alibeyköyspor son olarak Araphanspor'da forma giyen tecrübeli forvet Şaban Kuzu'yu transfer etti.
Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig ekiplerinden Albayrak'ta oynayan Şaban Kuzu, Süper Amatör Ligin bitmesinin ardından önümüzdeki sezona hazır girebilmek adına 2. Amatör Lig ekiplerinden Araphanspor'a transfer olmuştu.

Araphanspor'un 1. Amatör Lige yükselmesinde büyük rol oynayan Şaban Kuzu oynadığı 10 maçta 12 gol atıp 17 de asist yaptı.

Yapılan anlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Şaban Kuzu "Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Alibeyköyspor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu anlatmama gerek yok. Uzun zamandır bu formayı giymeyi bekliyordum. Nasip bugüne imiş. Burada başarılı olacağıma eminim. Kurulan bu geniş kadroda kendime yer bulmak için çok çalışacağım. Araphanspor'a çok sevdiğim ve değer verdiğim Selim Demirer abimin isteği ile geldim ve Allaha şükür Araphanspor'u 1. Amatör Lige çıkardık. İnşallah takım arkadaşlarımızla birlikte Alibeyköyspor'u da Bölgesel Amatör Lige çıkartacağız" dedi.

Şaban Kuzu Kimdir? 

4 Haziran 1983’te Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde doğan Şaban Kuzu, Futbola 1989 yılında başlasa da ilk lisansı 1999 yılında KDZ. Ereğli Gençlikspor’da çıktı. Sadece 1 yıl sonra Artvin Hopaspor’a transfer olan Şaban Kuzu bir yıl sonra profesyonel sözleşme imzaladı. Ardından Dalaman Kağıtspor, Erdemirspor, Albayrak, Ayazağa, Kozlu Belediyespor, Çengelköy’de oynayan başarılı forvet oyuncusu. Bu sezona Albayrakspor’da başlamış sonrasında Araphanspor'a transfer olup takımın bir üst lige çıkmasında büyük rol oynamıştı.

Antrenman yapmayı seven, disiplinli bir futbolcu olarak tanınan “Sneijder” lakaplı futbolcu antrenman kaçırmaması ile meşhur.

KAYNAK: www.alibeykoyspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder