22 Temmuz 2013 Pazartesi

ALİ TÜRKAN VE MEHMET MENDERES ÖNKUZU İNEGÖLDE

Son iki gündür transfer çalışmalarına hız veren İnegölspor, bugünde Hatayspor’un başarı eldiveni 26 yaşındaki Ali Türkan ile Sarıyer’den orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Mehmet Menderes Önkuzu’yu transfer etti.
İnegölspor sosyal tesislerinde yapılan imza töreninde bir konuşma yapan başkan İlhan Korkmaz, “Ali ve Mehmet Menderes, takip etiğimiz ve transferinde çaba gösterdiğimiz oyunculardı. Bugün geldiler ve yapılan yeni görüşmelerin ardından anlaşma sağladık. Her iki oyuncunun da bize katkı vereceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yeni transferler kaleci Ali ve Mehmet Menderes ise, “İnegölspor’un ne denli güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda hedefi olan bir takıma geldik. İnşallah arkadaşlarımızla birlikte, beklenen başarıyı göstereceğiz” dediler.
Konuşmaların ardından her iki oyuncuda kendilerini İnegölspor’a bağlayan 2’ler yıllık sözleşme imzaladılar.

KAMP ABANTTA
Öte yandan İnegölspor yeni sezon hazırlıklarına bugün başlıyor. Akşam saat:17.30 da kesilecek olan kurbanın ardından ilk çalışmasını yapacak. İnegöl’de bir haftalık çalışmanın ardından, ikinci etap çalışmaları için bordo-beyazlılar Abantta kampa girecek. 

KAYNAK: İNEGÖLSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder