26 Ağustos 2013 Pazartesi

ÇATALCASPOR BOLUDA BAL LİGİ'NE HAZIRLANIYOR...


Bölgesel Amatör  Lig ekiplerinden Çatalcaspor’un Bolu kampı oldukça neşeli geçiyor.
Geride kalan iki gün sonunda futbolcular arasındaki kaynaşmanın üst düzeye çıktığı, teknik direktör Kadir Akbulut’un futbolcuların istekli ve arzulu çalışmalarından oldukça memnun kaldığı öğrenildi.Tam bir kolej takımı havasında çalışan sarı kırmızılıların Salı günü hazırlık maçında Şanlıurfa Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karacaköy ile karşı karşıya geleceği öğrenildi.

Mücadelenin saat 17.00’da başlayacağı belirtildi. Sarı kırmızılıların iknici hazırlık maçını da Cuma günü Bartınspor’la saat 17.00’da yapacağı ifade edildi.

Bu arada kamp boyunca kaleci antrenörü Cem Çalışkan’ın da kalecilerle yakından ilgilendiği, Nihat, Soner ve genç Onur’un da çalışma temposuna ayak uydurdukları kaydedildi.

KAYNAK: İSTANBUL AMATÖR

2 yorum:

  1. Kaptan haberi kaynak göstererek kullanırsan daha anlamlı olur. Üstelik bu kadar sık haber alıp kullanman da etik değil. Sonuçta benden izin alıp kullanmıyorsunuz. Biz de bu haberlere ulaşmak için yoğun emek veriyoruz. Haberin altına sadece İskender Kordu yazmak da yetersiz. Sonuçta ben sizin muhabiriniz değil İstanbulamator.com'u temsil ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HAKLISINIZ GEREKLİ DÜZELTMELERİ YAPIYORUZ SAYGILAR...

      Sil