4 Eylül 2013 Çarşamba

GAZİOSMANPAŞASPOR’DA SÜPER KADRO (VİDEO HABER)

2. Lig takımlarından Gaziosmanpaşaspor önümüzdeki sezon için anlaşmaya vardığı 15 yeni oyuncu ve teknik heyetle toplu imza töreni gerçekleştirdi.
Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Gaziosmanpaşa belediye Başkan Yardımcısı Arif Parlakkılıç, Gaziosmanpaşaspor Kulübü başkanı Mehmet Öztürk, Divan Başkanı Selahattin Yıldız, yöneticiler teknik heyet ve futbolcular katıldı.


Gaziosmanpaşa Belediye başkan Yardımcısı Arif Parlakkılıç, Belediye olarak büyük projeler içersinde olduklarını belirterek Gaziosmanpaşaspor stadını bu sezon yenileyeceklerini ancak ileriki senelerde burayı yıkıp yerine yeni ve modern bir tesis yapacaklarını söyledi.
Divan başkanı Selahattin Yıldız’da Yönetim kuruluna teşekkür ederek Takımın bu sene birlik ver beraberlikle başarıya ulaşacağını inandığı belitti.
Başkan Mehmet Öztürk , Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Erhan Erol’un verdiği destle iyi bir takım oluşturduklarını belirterek “ Kendisine bu konuda teşekkür ederim. Ayrıca bu takımın oluşmasında büyük emeği geçen Sami Mendi ve yönetici arkadaşlarıma da teşekkür ederim” dedi.
Basın sözcüsü Sami Mendi , ise “Çok iyi bir kadro oluşturduk . İnşallah sporcularımızın ve teknik ekibimizin bir aile ortamında, dayanışma içersinde birlikte çalışımları sayesinde ligde başarılı bir grafik çizeceğimize inanıyorum Bu hafta sonu İzmir deplasmanından oynayacağımız sezonun ilk maçında Göztepe karşısında puanla döneceğimize ümit ediyorum. Ben oyuncularıma ve teknik ekibime güveniyorum" diye konuştu.
Yeşil Kırmızılı ekibin teknik direktörü Taşkın Güngör ise iyi bir sezon geçirmek istediklerini ve Gaziosmanpaşasporu hak ettiği yere getirmek için uğraşacaklarını söyledi.
Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Güngör,“Bizden beklentilerin farkındayız. Biz yine şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Çok zor bir grupta bulunuyoruz. Sezonun ilk maçını da deplasmanda Göztepe’yle oynayacağız.Lige hazırız, ilk maçtaki hedefimiz galibiyettir. Bunu başaracağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Yeşil Kırmızılı ekibin Yeni transferleri şöyle: Şadi (Ünyespor), Özkan (Bozüyükspor), Samet ve Erman (İskenderunD.Ç), Serdal (Ümraniyespor), Kadir ( Bozüyükspor), Yasin (Körfez BLD), Hicabi (Ofspor), Taylan ( Tokatspor), Taner ( Kırklarelispor), Sofu ( İnegölspor), Muhammet (Erzurum BLD), Sinan (Güngören), İbrahim (Şanlıurfa), Serhat ( Bugsaş).


Haber: Erol Eftekin
Foto   : Nazmi Alkış

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder