9 Eylül 2013 Pazartesi

İST. KASTAMONU K.ÇEKMECE DEPLASMANINDA GÜLDÜ:0-1

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Gurupta mücadele eden İstanbul Kastamonuspor, ligin üçüncü karşılaşmasında Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda Küçükçekmecespor’a konuk oldu. İstanbul Kastamonuspor, Küçükçekmecespor’u 0-1 mağlup ederek ligin üçüncü karşılaşmasını da galibiyetle kapadı.
İstanbul Kastamonuspor aldığı bu galibiyet ile 3 haftada 3 puan toplayarak, puanını 9’a yükseltmiş oldu.

Karşılaşmanın ilk düdüğü ile beraber İstanbul Kastamonuspor mücadeleye başladı. Karşılaşmanın ilk 30 dakikası orta alan mücadelesi şeklinde devam etti. Karşılıklı ataklar devam ederken, 30.dakika’dan itibaren İstanbul Kastamonuspor oyunu rakip sahaya yıkarak Küçükçekmecespor kalesinde gol aramaya başladı. 42.Dakika’da İstanbul Kastamonuspor Kemal ile sol kanattan atak geliştiren İstanbul Kastamonupor mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. 43. dakikada Egemen’in ceza sahası içinde şık bir pasla topu Ahmet’le buluşturdu ve Ahmet’in şık plaseyle kaleci Uğur’un sağından topu filelerle buluşturdu. Bu golle İstanbul Kastamonuspor maçın ilk yarısını galibiyetle kapatmış oldu.

Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla devam ederken en ciddi pozisyonu İstanbul Kastamonuspor Kemal’ le yakaladı ancak Kemal’in sert şutu direkten döndü. 90 dakikaya başka gol sığmayınca maç İstanbul Kastamonuspor’un üstünlüğüyle sona erdi ve bu skorla ligin 3. Haftasını da galibiyetle kapatan İstanbul Kastamonuspor çıkışını sürdürmüş oldu. Küçükçekmecespor’da 3. mağlubiyetini alarak ligdeki kötü gidişine devam etti.

İstanbul Kastamonuspor ligin dördüncü karşılaşmasında 14 Eylül Cumartesi günü saat 17:00 da Vefa Stadı’nda Galataspor’u konuk edecek.

TRİBÜNDE “İMPARATOR” SESLERİ

İstanbul Kastamonuspor’un bu galibiyetten sonra tribündeki taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle beraber takımı çağırıp alkışladı. “İmparator” sesleriyle, Teknik Direktör Ozan Karakiraz’ı tribüne çağıran taraftarlar, Ozan hocaya uzun süre sevgi gösterisinde bulundular.

KASTAMONULULAR ‘BİRLİK’ OLMALI

Galibiyetten sonra açıklama yapan Basın Sözcüsü Mehmet Kaya, takımımız 3. maçından da galibiyetle ayrılarak başta biz olmak üzere tüm taraftarlarımızı mutlu ettiler. Başarılarımızın kalıcı olması için var gücümüzle çalışıyoruz ve önümüzdeki hafta güçlü bir yönetim oluşması için çalışmlarımızı tamamlayacağız. Artık tüm Kastamonuluların takımımıza sahip çıkma zamanı gelmiştir. El ele vererek bu oluşumu daha yukarlara taşımalıdır diyerek sözlerini tamamladı.

KÜÇÜKÇEKMECE

Uğur Gökduman, Mustafa Yüce, Berkay Arslan, Hakan Apsin, Oğulcan Ögün, Berkant Kayserili, Umut Haliloğlu, Hami Baytar, Kaan Ay, Furkan Kara, Hasan Ali Ozan

YEDEKLER
Bahri Çeruatoğlu, Recep Sevinç, Harun Özkan, Turan Ulutaş, Volkan Kaya, Bırak Ücran, Mesut Oktan

İSTANBUL KASTAMONU
Ali Osman Yüksel, Resul Havuz, Aşkın Kar, Ahmet Faruk Özcan, Fatih Özdemir, Erhan Keleşcan, Ahmet Altıntaş, Yunus Emre Ciğer, Kemal Şahinbaş, Egemen Tarhan, Metehan Özçatal

YEDEKLER
Cengizhan Kamış, Fırat Fırat, Talha Özdemir, Özcan Deniz, S.Görkay Hüsem, Samet Baygın, Yunus Kumaşoğlu


NOT: Bu haber www.istanbulkastamonuspor.com a aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder