31 Ocak 2013 Perşembe

BAŞKAN ALTUNTAŞ'TAN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Bayrampaşa Tunaspor başkanı Mustafa Altuntaş hafta sonu oynayacakları Selimiyespor maçı öncesi taraftara çağrıda bulundu.

TEKİRDAĞSPOR HAKAN PEHLİVAN'I ALDI

Tekirdağspor, kendi alt yapısında yetişen ve iki sezondur İstanbul ekiplerinden Bağcılarspor forması giyen sol bek oyuncusu Hakan Pehlivan’ı transfer etti.

MURAT YILDIRIM RESMEN TUNASPOR'LU OLDU.

Süper Amatör Küme 3.Grup'ta Şampiyonluk mücadelesi veren Bayrampaşa Tunaspor, Reşitpaşa'nın Kaptanı Murat Yıldırım'ı kadrosuna kattı.

İSTANBUL SİNOP-BAYRAMPAŞA TUNA MAÇ ÖZETİ

29 Ocak 2013 Salı

ALİ DÜŞMEZ'İN KAYINVALİDESİ VEFAT ETTİ


İASKF Genel Başkanı aynı zamanda TFF Amatör Kurul Üyesi ve TASKK Başkan Vekili Sayın Ali Düşmez’in kayınvalidesi, Sayın Nimet Yalçın vefat etti. 

BAŞKAN ALTUNTAŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bayrampaşa İlçesinin köklü Spor Kulüplerinden Bayrampaşa Tunaspor Kulübü Başkanı Mustafa Altuntaş, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İ.A.S.K.F) Başkanı Sayın Ali Düşmez'in Kayınvalidesi Merhume Nimet Yalçın için Başsağlığı mesajı yayınladı.

25 Ocak 2013 Cuma

BAYRAMPAŞA TUNA - REŞİTPAŞA MAÇ ÖZETİ

KORAY ÇÖLGEÇEN BALKES OLDU

Yaptığı kaliteli transferlerle şampiyonluk iddiasını kuvvetlendiren Balıkesirspor transferin son günlerine yaklaşılırken bir bomba daha patlattı .

ÖZTRABZONLULARA TAHKİMDEN KÖTÜ HABER

TFF Tahkim Kurulu, Öz Trabzonlular Spor Kulübü’nün Merterspor maçıyla ilgili itirazını reddetti. Böylece Küçükpazarspor’un Süper Amatör’e çıkışı kesinleşti.

HALİDE EDİP ADIVAR TRANSFERE HIZLI GİRDİ


İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup ekiplerinden Halide Edip Adıvar dış transferde düğmeye bastı.

ALTINBAŞ:ADAY ÇIKARSA ADAY OLMAYACAĞIM

GOP Yeniköy başkanı Gökmen Altınbaş'tan şok karar. Altınbaş bu gün yaptıgı açıklama ile Haziran ayında yapılacak kongrede aday cıkması halinde aday olmayacağını belirtti ve şöyle devam etti:

24 Ocak 2013 Perşembe

B.PAŞA TUNASPOR GALİBİYETİ HATIRLADI:4-2

Süper Amatör Küme 3.Grup mücadelesinde Bayrampaşa Belediyesi Kartaltepe ( Tuna Arena ) Stadında Tunaspor ile Reşitpaşa karşı karşıya geldi.

ŞAMPİYON ALEMDAĞSPOR KUPASINI ALDI

Süper Amatöre yükselen Alemdağspor'a, Şampiyonluk Kupasını, Çekmeköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet Poyraz'ın organize ettiği yemekte; TFF İstanbul İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu ve İASKF Mali Sekreteri Ali Yazlı birlikte verdiler.

22 Ocak 2013 Salı

BAYRAMPAŞA TUNA'DAN TRANSFER ATAĞI

Süper Amatör Lig takımlarından Bayrampaşa Tunaspor Batı Trakya futbol takımından genç oyuncu Mustafa Yalçın ile anlaştı.

BAŞAKŞEHİR - BAYRAMPAŞA TUNA MAÇ ÖZETİ

TAKSİM - ANADOLU HİSARI MAÇ ÖZETİ

TEKİRDAĞ DEVRE ARASI 3 TRANSFER YAPTI

Tekirdağspor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında Yönetim Kurulu ve Teknik Heyet’in ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar neticesinde üç futbolcuyu kadrosuna kattı.

KOZLU BELEDİYE GOLCÜ FEYZİ'Yİ ALDI

Bölgesel Amatör Lig 6. grupta mücadele eden temsilcimiz Kozlu Belediyespor, uzun süredir aradığı golcüyü İstanbul’da buldu.

21 Ocak 2013 Pazartesi

BAYRAMPAŞA TUNA SON DAKİKADA YIKILDI:3-3


Süper Amatör Ligde Play-Offlara kalmaya çok yaklaşan Bayrampaşa Tunaspor Başakşehir deplasmanında 2-1 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçmesine rağmen 90+4 de yediği golle beraberliğe razı oldu. 3-3

MALTEPE TAKIMLARI HAZIRLIK MAÇI YAPACAK


İstanbul 2. Amatör kümede Maltepe ilçesini temsil etmek için mücadele edecek olan İstanbul Harb-İşspor ve yeni kurulan 1453 Maltepe Gençlikspor  23 Ocak çarşamba akşam saat 22:00'da Maltepe Belediyesi İdealtepe Spor Tesislerinde hazırlık maçı yapacaklar. 

20 Ocak 2013 Pazar

BAYRAMPAŞA TUNA - SELİMİYE (2. YARI)


Please Upgrade Your Flash Player

Get Adobe Flash player

14 Ocak 2013 Pazartesi

ŞAHİNBEY BLD.SPOR'UN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

( BAL ) Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Şahinbey Belediyespor 12.01.2013 itibariyle Antalya Belek deki kamp yerini aldılar.

11 Ocak 2013 Cuma

SANCAKTEPE BELEDİYEDEN LİDERE ÇELME


U 17 Coca Cola Akademi liginin 16 haftasında lider Eyüpsporla karşılasan Sancaktepe Belediye lideri devirmeyi başardı.

10 Ocak 2013 Perşembe

GÜNÜN MAÇI (TAKSİM - Y. ESENYURT) - 2.YARI

Please Upgrade Your Flash Player

Get Adobe Flash player

SPORTURK TV CANLI YAYIN


YAYIN YUKLENIYOR...

7 Ocak 2013 Pazartesi

KASTAMONUSPORU ZOR GÜNLER BEKLİYOR


Kastamonuspor Teknik Direktörü Avni Okumuş,ikinci devrenin ilk idmanında yaptığı değerlendirmede, kulübün maddi anlamda çok zor günler geçirdiğini ve kentin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.

ŞAMPİYON NİŞANTAŞI FUTBOLCU RÖPORTAJI

2 Ocak 2013 Çarşamba

1 Ocak 2013 Salı

TUNASPOR BAŞKANI ALTUNTAŞ'IN AÇIKLAMASI

BEŞYÜZEVLER - B.PAŞA TUNA MAÇ ÖZETİ

SPORTURK TV

Please Upgrade Your Flash Player

Get Adobe Flash player

YENİ MALATYA - BAYRAMPAŞA MAÇ ÖZETİ