30 Temmuz 2013 Salı

İST.KASTAMONU ORHAN HOCA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

İstanbul Süper Amatör Lig Fikstürünün bugün Orhan Saka Amatörler Evinde çekilmesinin ardından İstanbul Kastamonuspor’un Teknik Direktörü Ozan Karakiraz açıklamalarda bulundu.

FATİH VATAN LİSESİ BAYAN TAKIMINDAN MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ


Fatih Vatan Lisesisporda uzun süreden beri top oynayan Kader Kısa çalışmalarının karşılığını aldı.

HASKÖYSPOR KALECİ CEM TEMİZEL'İ TRANSFER ETTİ

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Hasköyspor Beykoz 1908 takımından kaleci Cem Temizel'i transfer etti.

BAŞKAN SUBAŞI GÜNGÖREN KULÜPLERİNE BAŞARI DİLEDİ


Güngören ilçesinin güzide kulüplerinden İstanbul Gençlergücü başkanı Özgür Subaşı yeni başlayacak olan sezonda Güngören ilçesi takımlarına başarılar diledi

KÜLTÜRBİRLİĞİSPORLU ESKİ DOSTLAR İFTARDA BULUŞTU

28 Temmuz 2013 Pazar

İSTANBUL ÜNYESPOR HASAN HOCANIN AÇIKLAMALARI

ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇINDA GÜLDÜ: 3-2

Sezonun ilk hazırlık maçında   Çağlayan Gençlerbirliği  Süper Amatör lig ekiplerinden Çeliktepe Spor'u 3-2 mağlup ederek, ilk hazırlık maçından galibiyetle ayrıldı.

DEDEK - GEDİKTEPE FİNAL MAÇI ( KEMAH TURNUVASI - 2013)

İFASPORLULAR GÖRKEMLİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Ramazan Şenlikleri İFA Spor iftar programı, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, TFF İstanbul Temsilcisi Yemen Ekşioğlu, iFA Spor yöneticileri ve futbolcuları, CABİR üyeleri, Devriye Taraftar Grubu, camiamızın iş adamları ve İFA Spor'a gönül verenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

26 Temmuz 2013 Cuma

İSTANBUL SÜPER AMATÖR LİG KURALARI ÇEKİLDİ

2013 - 2014 yılı İstanbul Süper Amatör Lig kuraları Orhan Saka Amatörler evinde çekildi. Çekilen kura sonucu gruplar şöyle oluştu:

ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ SEZONA BOMBA GİBİ GİRİYOR

Süper Amatör ligin yeni ekiplerinden Kağıthane temsilcisi Çağlayan Gençlerbirliği transfer çalışmalarında Teknikdirektör M.Ali Dönmez ve Antrenör Emre Baran’ın yaptığı çalışmalar neticesinde Altı oyuncuyu renklerine bağladı.

TUNASPOR TEKİRDAĞSPOR'UN SOL BEKİ iBRAHİM'İ BİTİRDİ

1989 doğumlu İbrahim Cağdaş'ın Futbol hayatı Esenler Yavuz Selim Futbol Takımında başladı.

25 Temmuz 2013 Perşembe

METE KALKAVAN AKTOBE - HODD MAÇINI YÖNETECEK

FIFA kokartlı hakemlerimizden Mete Kalkavan, 25 Temmuz Perşembe günü Kazakistan’ın FC Aktobe takımı ile Norveç’in Hodd takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçını yönetecek.

BOMBA PATLIYOR : GÖKHAN GÜLEÇ İNEGÖLSPORDA...

Uzunca süredir İnegöl camiasının merakla beklediği, Gökhan Güleç transferinde mutlu sona ulaşıldı.

BERGAMA BLD. SPOR KARTEPE'DE İLK ÇALIŞMASINI YAPTI

Spor Toto 3. Lig 1. Grubun zirve adaylarından Bergama Belediyespor ikinci etap kamp çalışmaları için Kartepe'ye giderek ayağının tozuyla ilk antrenmanını yaptı

LEVENTSPOR DEDEMAN OTELDE İFTARDA BULUŞTU

Leventspor bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman sonrasında her yıl kulüp tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde Dedeman Hotel'de bir araya geldi.

22 Temmuz 2013 Pazartesi

ALİ TÜRKAN VE MEHMET MENDERES ÖNKUZU İNEGÖLDE

Son iki gündür transfer çalışmalarına hız veren İnegölspor, bugünde Hatayspor’un başarı eldiveni 26 yaşındaki Ali Türkan ile Sarıyer’den orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Mehmet Menderes Önkuzu’yu transfer etti.

TAÇSPOR - ÖRNEK GENÇLİK (MİNİMİNİK) MAÇ ÖZETİ

21 Temmuz 2013 Pazar

OKTAY VURAL BAYRAMPAŞA TUNASPOR'U ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (M.H.P) Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda da İzmir Milletvekili Oktay Vural, beraberinde ki bir heyetle Bayrampaşa Tunaspor Kulübü'nü ziyaret etti.

20 Temmuz 2013 Cumartesi

ÇANKIRI MARUFSPOR TRANSFERE DE İDDALI GİRDİ

Yeni sezonda gözünü Süper Amatör Kümeye diken Çankırı Maruf dış transferde bombalarını patlatmaya başladı.

B.PAŞA TUNASPOR KULÜBÜ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Bayrampaşa'nın Süper Amatör Ligteki temsilcisi Tunaspor, yaklaşık olarak 500 kişinin katıldığı bir İftar yemeği verdi.

18 Temmuz 2013 Perşembe

TUNASPOR'DA DIŞ TRANSFER TAARUZU DEVAM EDİYOR

Süper Amatör Lig'e şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Bayrampaşa Tunaspor Kulübü, Stoper ve ön libero mevki için düşündüğü Gökhan Ayan'la anlaşmaya vardı.

16 Temmuz 2013 Salı

BAYRAMPAŞASPORDA DIŞ TRANSFERDE İLK İMZALAR ATILDI


2. Lig takımlarından Bayrampaşaspor dış transferde 3 futbolcuyu kadrosuna kattı.

KUŞTEPESPOR YENİ SEZONUN İLK ÇALŞMASINI YAPTI

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kuştepespor yeni sezonun ilk çalışmasını dün yaptı. Kağıthane Nurtepe Stadı’nda yapılan çalışma teknik direktör Muharrem Yıldırım yönetiminde yapıldı.

SELİMİYESPOR BÖLGESEL AMATÖR LİGDEN ÇEKİLDİ !!!

Play Out maçında K.Çekmecespor’u mağlup ederek önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde oynamaya hak kazanan Selimiyespor’dan şok karar...

TUZLASPOR SEFA DURMUŞ'U KADROSUNA KATTI

3. Ligin yeni ekiplerinden İstanbul temsilcisi Tuzlaspor bir transfere daha imza attı

15 Temmuz 2013 Pazartesi

KASIMPAŞASPOR TARAFTARININ STAD İSYANI

Kasımpaşa taraftarı, Beşiktaş’ın kendi statlarında maçlarını oynamasını istemediklerini aksi takdirde eski husumetin yeniden ortaya çıkacağını açıkladı.

ÖRNEK GENÇLİK-İSTANBUL SİTE (U-11 HAZIRLIK) MAÇ ÖZETİ

KONYA FUTBOL İL TERTİP KOMİTELERİ BELİRLENDİ

PAŞABAHÇESPOR YENİ SEZONU BÜYÜK UMUTLA AÇTI

Süper Amatör Lig takımlarından Paşabahçespor 2013-2014 sezonu yaptığı ilk idmanla resmen açtı.

İSTANBUL AMATÖR TERTİP KOMİTELERİ BELLİ OLDU


TFF İstanbul İl Temsilcili tarafından 2013 - 2014 futbol sezonunda amatör müsabakalar için yeni Tertip Komitesi belirlendi

İSTANBUL İL HAKEMLERİ AVRUPADA MAÇ YÖNETECEK



İstanbul İl Hakem Kurulu'nun yürüttüğü uluslararası temaslar sonucunda, il hakemleri arasından sınavlar ve mülakatlarla seçilen, gelecek vaat eden 21 Hakem ile 14 Temmuz-03 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan İsveç Gothia Cup, Danimarka Dana Cup ve Norveç Norway Cup'a katılacakları bildirildi. 

BAYRAMPAŞA TUNA TRANSFERDE SONRADAN AÇILDI

Süper Amatör Lig'in flaş ekibi Bayrampaşa Tunaspor ilk haftalardaki suskunluğunu bozarak üstüste transfer yapıyor.

14 Temmuz 2013 Pazar

11 Temmuz 2013 Perşembe

BAYRAMPAŞA TUNASPOR 2 GENÇ YETENEK TRANSFER ETTİ

Süper Amatör Lig'in Bayrampaşa temsilcisi Tunaspor iç transfer çalışmasına son noktayı iki genç Futbolcusuyla anlaşarak koydu.

8 Temmuz 2013 Pazartesi

B.PAŞA TUNASPOR'DAN Ç.MARUFSPORA TEBRİK MESAJI



Bayrampaşa Tunaspor Yönetim Kurulu, 1.Amatör Lige yükselme başarısı gösteren, Çankırı Marufspor için bir tebrik mesajı yayınladı.

6 Temmuz 2013 Cumartesi

RECEP AYKUTALP ORTAKÖYSPOR İLE ANLAŞTI


Geçtiğimiz sezon SAL 4. grupta iatediğini elde edemeyen Ortaköy Spor bu sezon aynı grupta yer alan Sanayi Spor'un teknik direktörü Recep Aykutalp ile her konuda anlaştı.

KALECİ SELÇUK ÖZKURT B.PAŞA TUNASPOR'LA EL SIKIŞTI

Geçtiğimiz Sezonda Halide Edip Adıvar Takımı'nın (B.A.L) Bölgesel Amatör Lig'e çıkmasına çok büyük katkı sağlayan tecrübeli Kaleci Selçuk Özkurt artık Bayrampaşa Tunaspor'da.

B.PAŞA TUNASPOR CÜNEYT ŞAHİN'İ RENKLERİNE BAĞLADI

Süper Amatör Lig'te geçtiğimiz sezon klasman grubunun son maçında Play Out oynama hakkını yitiren Bayrampaşa Tunaspor 2013 - 2014 futbol sezonuna daha güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapıyor.

1 Temmuz 2013 Pazartesi

HAKEM HOCAMIZ BİNALİ KARTAL YAZIYOR

TÜRK FUTBOLU FRENİ BOŞALMIŞ KAMYON GİBİ !!!
Evet son yıllarda futbolumuz tüm kurumlarıyla freni boşalmış bir kamyon gibi rampa aşağı doğru gidiyor, önüne ne gelirse ezip gidiyor.Futbolcusunu,antrenörünü,hakemini,yöneticisini hele hele taraftarını ezip yok ediyor
FUTBOLCU!
Ülkemizde futbol oynayacak milyonlarca futbolcu varken dar bir kadro içinde genelde yeteneksiz ve ne oldum delisi olan geldikleri ve yaşadıkları zorlukları unutan geleceğini hiç düşünmeyen kendini geliştirmeyen hep ben bilirim havasında olan 3.lig ve 2.lig de oynamak kendisine yeten futbolcuların Türk futboluna katkıları olacağını sanmıyorum oysa her futbolcunun hedefi en az süper ligde oynamak olmalı yani merdiven gibi basamakları çıkmalı eğer bir futbolcu merdivenleri tırmanmıyor sa çok da ısrarcı olunmamalı ancak değişim ve gelişim böyle sağlanır.
ANTRENÖRLER!
Ülkemde yeterince maharetli antrenörler var mı derseniz yok olmalı mı evet olmalı nasıl olacak işte o konuda biraz fikir jimnastiği yapmalıyız. üniversitesi bitirmiş,süper lig de oynamış oldum diyor kendini en iyi sanıyor olmaz arkadaş bu iş öyle çok iyi okumayla,iyi topçu olmayla olmuyor en alttan başlayacaksın başarın seni yukarı taşımalı başarısızlığın seni aşağı çekmelidir. onun bunun adamı olmayla olmuyor oyunu bile okuyamıyorsun. üstüne üstlük takımını sevk idare edemediğin için hakemle uğraşıp taraftarı tahrik ediyorsun.
HAKEMLER !
Mülakatta da eleniyorsun sana yaptırmıyorlar sende birilerinin paçasına takılıyorsun olmadan oldum diyorsun çaldığın ve çalmadığın düdüklerle herkesi çileden çıkarıyorsun sende kendini beğenmiyorsun ama işi seviyorsun yapmak istiyorsun eğiten yok sahibin yok TV lerdeki 3 dakikalık yorumların etkisinde kalıp maç idare ediyorsun böyle geliştirmez hakemlik ki senin başındaki değerli eski futbolcu bilmiyor ki hakemliği sana öğretsin ben hep söylerim bir yerde iyi hakem yoksa iyi sporcular yetişmez.
TARAFTARLAR!
Taraftar asıl işin sahibi olandır ama birileri onları yanlış yönlendirdikleri için çoğu yerde artık yoklar işte bütün bunları sevk ve idare edecek doğruyu gösterecek tüm bunları iyi analiz edecek kurum ve kuruluş lazım çözüm çok iyi bir TFF ve işe hakim Gençlik ve Spor Bakanlığı.
Hemen çözüm şimdi yoksa tarihi sonuçlara katlanmaya hazır mısınız ?

BİNALİ KARTAL / ESKİ FİFA YARDIMCI HAKEM VE TV YORUMCUSU