13 Ocak 2014 Pazartesi

B.PAŞA TUNASPOR PLAY-OFF'U GARANTİYE ALDI

Süper Amatör Lig 2.Grup karşılaşmasında Bayrampaşa Tunaspor kendi sahasında Bolluca'yı 4.dakika'da Emin,14.dakika'da Aykut, 34.dakika'da Cihan, 44.dakika'da Eren Ziya'nın attığı gollerle 4-0 mağlup ederek,Play Off grubuna katılmayı büyük ölçüde garanti altına aldı.
Tunaspor hafta'ya Lig sonuncusu Bezirganbahçe'yi deplasmanda mağlup ettiği takdirde, Lig'in bitmesine 1 hafta kala,Süper Amatör Lig 2.Grup'tan Play Off'a katılmayı garanti altına alan ilk Takım Tunaspor olacak.
Puan Cetveline bakıldığı zaman, bugünkü karşılaşma gerek Bolluca açısından gerekse Tunaspor açısından şiddetle puana ihtiyaç duydukları bir karşılaşma olarak start aldı. 
Maçın daha henüz 4.dakikasında ev sahibi Tunaspor, Bolluca ceza sahası içinde Rıfat'ın müthiş kafa pasına hareketlenen Kaptan Emin yerden çok sert vurduğu top Kaleci Özkan'ın sağından filelerle buluştu.Ev sahibi Tunaspor bu golle 1-0 öne geçti.Maçın 12.dakikasın'da Berkan'ın Bolluca ceza sahasına doldurduğu topu önce göğsüne alan ve daha sonra mükemmel rövaşata ile topu Bolluca kalesine yollayan Rıfat Can'ın bu vuruşu az farkla üstten auta gitti.
14.dakika'da sol taraftan Rıfat Can'ın çok sert vurduğu top önce defansa çarpıp takılınca Aykut'un önünde kaldı.Ceza sahası içinde Aykut,Kaleci Özkan'ın üstünden durumu 2-0 yapan golü atarak Tunaspor'u skor olarak rahatlattı.
Karşılaşma'nın 16.dakikasın'da Tunaspor adına Rıfat Can'ın kullandığı firikik atışını Kaleci Özkan güçlükle kornere yolladı.
Maçın 34.dakikasın'da Kaptan Emin'in israrla sağ taraftan getirdiği topu arka direkte düzgün bir vuruşla gole çeviren Cihan Evim durumu 3-0 yapan golü attı.
Karşılaşma'nın 44.dakikasında orta sahada başlayan nefis paslaşmalar sonucunda pozisyona son noktayı koyan isim Eren Ziya durumu 4-0 yaparak ilk yarının sonucunu belirledi.
İkinci yarının belki de Bolluca açısından en önemli fırsatı 57.dakika'da geldi.Hakem Sertaç Şaroğlu Tunaspor ceza sahası içinde bir pozisyonu penaltı vuruşu ile cezalandırınca topun başına gelen Ramazan Ünal'ın kullandığı penaltı atışını Tunaspor Kalecisi Selçuk Özkurt adeta direğin dibinden kornere yolladı.
Geriye kalan zaman diliminde,pozisyona giren her iki Takımda yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyince,ev sahibi Tunaspor bu zorlu doksan dakika'yı 4-0 galibiyetle tamamlayarak,Play Off'a katılmayı büyük ölçüde garantiledi.


STAT:Bayrampaşa Belediye Sahası
HAKEMLER:Sertaç Şaroğlu,Güray Çobanoğlu,Kadir Kerem Erdal,
SAHA KOMSERİ:Hasan DURAN
BAYRAMPAŞA TUNASPOR:4
Selçuk,Berkay,Arif,Aykut,Orhan,Berkan,Emin,(Furkan 59dk), Cihan,Rıfat,(Cüneyt 70dk),Murat,(Ahmet 64dk),Eren Ziya,
TEKNİK DİREKTÖR:Ata Haluk Yalın,
BOLLUCASPOR:0
Özkan,Muhammed,(Ercan 41dk),İsmail,Yunus,Mahmut,(Ramazan 46 dk),(Emre 70dk),Barış,Serkan,Feti,Engin,Can,Oğuz,
TEKNİK DİREKTÖR:Azad Bilen,
SARI KART:Oğuz 25,Rıfat 64,
GOLLER:Emin 4,Aykut 14,Cihan 34,Eren Ziya 44,
                                           
HABER: SELİM AÇAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder