26 Eylül 2014 Cuma

ANTRENÖR KURS BAŞVURU SİSTEMİ AÇILDI


Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Resmi internet sitesinden yapılan açıklama aşağıdadır.

Antrenör lisans kursları başvuruları 26 Eylül Cuma günü saat 14:00 ile 20 Ekim Pazartesi saat 17:00 arasında TFF.ORG üzerinden yapılabilecek.
Tüm kursiyer adayları, sistem üzerinden puanlarını ve kaçınca sırada olduklarını görebilecekler.TFF, Mayıs 2015 sonuna kadar düzenlemesi kesinleşmiş tüm kurslara katılacak olan kursiyer adaylarını 31 Ekim 2014 e kadar, en yüksek puan alan adayın en yakın tarihli kursa alınması sistemiyle, kurslara yerleştirecek.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Merkezi (TÜFAD) Duyurusu;
Değerli Antrenörlerimiz;
Teknik Adamların Eğitimi ve Sınıflandırılması Talimatı gereğince Kurs başvuru kabül kriterleri ve puanlama kriterleri tamamen değiştiğinden önceki sisteme göre başvuru yapanların,başvuruları iptal edilmiş olup kurslara katılmak isteyen tüm kişiler yeniden kurs başvurusu yapmak durumundadırlar.
Antrenör kurs başvuruları www.tff.org sitesinin Futbol Gelişim Direktörlüğü (FGD) sayfası “Online kurs başvuruları” bölümünden yapılacağı gibi, TÜFAD sitesinin www.tufad.org.tr ana sayfasındaki “Antrenör Kurs Başvuru Formu” bölümünden de sisteme giriş yapılabilecektir.
Değeli Antrenörlerimiz;
2014-2015 sezonu kurs başvuru sistemi TFF tarafından açıklandığı üzere 26 Eylül 2014 Cuma günü saat 14.00 de açılacak olup, 20 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 17.00 da kapanacaktır.
Antrenör olmak isteyenlerin veya bir üst kursa gitmek isteyen antrenörlerimizin kurs başvuralarını belirtilen tarih aralığında yapmaları gerekmektedir.
Önemle duyurulur.
TÜFAD Genel Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder