24 Eylül 2014 Çarşamba

SAHA KOMİSERLERİ YENİ SEZON İÇİN TOPLANDI


2014-2015 yeni futbol sezonu nedeniyle futbol müsabakalarının olmazsa olmazları özellikle amatör futbolun emekçileri Futbol Saha komiserleri'de yeni sezon için toplantı düzenledi.
Toplantıya yaklaşık iki yüz saha komiseri katıldı.Yeni sezon için yapılması gerekenler ve bazı mevzuatlar hakkında bilgilendirmenin de yapıldığı toplantıda aynı zaman da bu yeni sezon için görev esnasında kullanılan akreditasyon kartları da saha komiserlerine dağıtıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Osman ÖZGÜL yaptığı konuşmasında,her yıl olduğu gibi müsabakalar da TFF tarafından atama ile görev yapan Saha komiserlerinin bugüne kadar olan başarılarının da devamını istedi.Özgül şunları söyledi.
"Saha Komiserleri olarak sizler bugüne kadar Türk futbolunun adeta çilesini çekmiş kişiler olarak müsabakalarda göstermiş olduğunuz üstün başarı ve duruşunuzdan dolayı teşekkür ediyorum.İstanbul'da her hafta Profesyonel müsabakalar dahil yaklaşık 700'e yakın müsabaka oynanıyor. Sayılarımız yeterli olmasa bile bu müsabakaların sağlıklı başlayıp ve sağlıklı bitmesine kadar birçok görevleri olan saha komiserleri Türk futbolunda önemli bir bacağı teşkil ediyor"dedi.
Başkan Ali Osman Özgül sözlerini şöyle tamamladı.
" Saha komiserleri olarak sizler,sahalardaki duruşunuz ve görevlerinizi bugüne kadar büyük başarılarla yerine getirdiniz.Bu sezon da aynı başarı- yı,duruşunuzu,kılık kıyafetiniz da dahil olmak suretiyle yerine getireceğiniz-
den eminim.Hepinize başarılı bir sezon dileklerimle sizleri kucaklıyorum"


Haber ve Fotoğraflar: Erdoğan TAŞKIRAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder