31 Temmuz 2014 Perşembe

SAVAŞ YILMAZ LİBADESPOR İLE ANLAŞTI


Başarılı spor adamlarımızdan ve özellikle altyapıdan bir çok yıldız yetiştiren antrenör Savaş Yılmaz, Örnek Gençlikspor'dan ayrıldıktan sonra Libadespor ile anlaştı.

SELİM PAYALAN YAZDI - FEYENOORD - BEŞİKTAŞ MAÇ ANALİZİ


Açıkçası kuralar çekildiğinde Beşiktaş’ın rakibinin Feyenoord olması endişelendiriciydi. Çünkü karşıda bir ekol takımı olacaktı. Özellikle Beşiktaş’ın Avrupa kupaları maçlarında, herhangi bir Hollanda takımını yenememesi tur için dikkatli olunması gerektiğini anlatıyordu.

28 Temmuz 2014 Pazartesi

RECEP AYKUTALP BAYRAM MESAJI YAYINLADI


Yıllarca amatör liglerde başarı ile teknik direktörlük yapan Kağıthane bölgesinin değerli hocalarından Recep Aykutalp Ramazan bayramı için mesaj yayınladı.

27 Temmuz 2014 Pazar

AMATÖR TAKIMLARIMIZDAN GAZZE'YE DESTEK

Gazze'de yaşanan insanlık dramına İstanbulda bulunan amatör takımlarımız da duyarsız kalmadı. istanbul amatör Lig takımlarımızdan Cevatpaşa, Güneşli, Kadırga ve Yıldıztabya kulüpleri Gazze'ye yardım için biraraya geldi

17 Temmuz 2014 Perşembe

KOZLU BELEDİYESPOR UCHE'Yİ RENKLERİNE BAĞLADI


Bölgesel Amatör Lig’inde mücadele edecek olan Kozlu Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

MALTEPESPOR NEVŞEHİR KAMPINA GİTTİ


2014-15 sezonunda Profesyonel 3.lig 2.grupta Maltepe ilçemizi temsil edecek olan Maltepespor Sezon Hazırlık çalışmalarının 1.Etebını yapmak üzere Nevşehir Avanos’a gitti,

GÜLSUYUSPOR KAPTAN EROL TÜRKMEN'İ BIRAKMADI


Gülsuyuspor'da kaptan Erol Turkmen'in sözleşme imzaladığı anın fotoğrafları basınla paylaşıldı.

İSTANBUL AMATÖR LİG FİKSTÜR ÇEKİM TARİHİ BELLİ OLDU


TFF İstanbul Amatör Ligleri fikstür çekimlerinin tarihi belli oldu. İstanbu İl Başkanlığının resmi sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

6 Temmuz 2014 Pazar