26 Eylül 2014 Cuma

24 Eylül 2014 Çarşamba

İASKF BAŞKANI ALİ DÜŞMEZ'İN TEYZESİ VEFAT ETTİ


TFF Yönetim Kurulu Üyesi TASKK ve İASFK Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez'in teyzesi Güner Durkaya Hakkın rahmetine kavuşmuştur.

İSTİNYESPOR - POLİGON FETHİYESPOR MAÇ ÖZETİ

SAHA KOMİSERLERİ YENİ SEZON İÇİN TOPLANDI


2014-2015 yeni futbol sezonu nedeniyle futbol müsabakalarının olmazsa olmazları özellikle amatör futbolun emekçileri Futbol Saha komiserleri'de yeni sezon için toplantı düzenledi.

BAYRAMPAŞA TUNA EVİNDE GALİP GELDİ : 2-1


İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup 3.hafta müsabakasında,ev sahibi Tunaspor 32.dakika'da Ahmet Kutluay,60.dakika'da Mustafa Sarıçan'ın attığı gollerle Esenyurtspor'u 2-1 mağlup etti.

21 Eylül 2014 Pazar

BALIKESİR - GALATASARAY MAÇ ANALİZİ / SELİM PAYALAN


KARA GÜNLER KAPIDA Gazetelerde yer alan bir haberde Prandelli'nin, Ünal Aysal'a "Bizi bırakma Başkan" dediği yer alıyordu. Prandelli, galiba kendi durumunun ne olduğunun farkında değil.Resmi maçlar başladı ama Galatasaray'a hala bir oyun karakteri oturtamadı .Bu şekilde kendisinin kalıcı olabileceğini mi düşünüyor?

19 Eylül 2014 Cuma

YENİBOSNA - MODAFEN (BAL LİGİ) MAÇ ÖZETİ

18 Eylül 2014 Perşembe

BATI TRAKYA - ESENTEPESPOR MAÇ ÖZETİ

İSTANBUL GHSM'DEN ENGELLİ ÖĞRENCİLERE ANLAMLI GEZİ


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde spor faaliyetleri gösteren engelli sporcularımız, İl Müdürlüğümüzce Darıca Hayvanat Bahçesi’ne götürüldü. 

KIRŞEHİRSPOR 3 - 1 KIRIKKALESPOR ( MAÇIN GOLLERİ )


17 Eylül 2014 Çarşamba

HALİDE EDİP ADIVAR'DAN ŞİŞLİ BELEDİYESİ ÖNÜNDE EYLEM


Halide Edip Adıvar Spor Kulubü, imkansızlıklar sebebiyle faaliyetlerini Şişli Belediyesi önüne kurdukları çadırda sürdürme kararı aldı.

BAYRAMPAŞA TUNA'DA ATA HALUK HOCANIN ACI GÜNÜ


Bayrampaşa Tunaspor'un başarılı hocası Ata Haluk Yalın'ın amcası Recai Yalın vefat etmiştir.

FUTBOLCULUKTAN AŞÇILIĞA GİDEN YOL (ÖZEL RÖPORTAJ)

Transfer Merkezi dergisinin bugünkü konuğu Galatasaray dahil birçok Türk takımı ve Gürcistan liginde oynadıktan sonra genç yaşta futbolu bırakıp aşçılığı seçerek ünlü bir restoranda mutfak şefi olan İbrahim Bora. Bu ilginç hikayeyi hep birlikte okuyalım.

GALATASARAY - ANDERLECHT MAÇ ANALİZİ / SELİM PAYALAN


YANLIŞTA ISRAR !!!

Yanlışta ısrar etmemek teknik direktörlerde olması gereken bir özelliktir. Prandelli, Bursaspor, Eskişehirspor maçlarında 4-3-1-2 sistemini uygulattı. Galatsaray’ın bu maçlarda, başarılı bir oyun ortaya koyduğuna şahit olamadık. Dün, maçın kadroları elimize ulaştığında ve dizilişi gördüğümüzde açıkçası endişelendik.

15 Eylül 2014 Pazartesi

ALİBEYKÖYSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI : 3 - 0


Süper Amatör Lig 2. Grup 2. hafta maçında Alibeyköyspor TFF'nin vermiş olduğu ceza nedeni ile Sultanbeyli 75. Yıl Stadı'nda Kadırgaspor ile karşılaştı.

B.PAŞA TUNASPOR DEPLASMANDAN 3 PUAN ÇIKARDI

 Süper Amatör Lig 1.Grup mücadelesinde Subaşıspor ve Tunaspor Takımları Çatalca Sahasında karşı karşıya geldi.

ELAZIĞSPOR - KARŞIYAKA MAÇ ÖZETİ

İNEGÖLSPOR - GÖZTEPE MAÇ ÖZETİ

SULTANGAZİ - ESKİŞEHİR SAĞLIK MAÇ ÖZETİ



GALATASARAY-ESKİŞEHİR MAÇ YORUMU / SELİM PAYALAN


Prandelli hazırlık maçlarında dahi istikrarlı 11 oynatma düşüncesine sahipti. Üzerine basa basa iki kanadı etkili kullanan bir Galatasaray düşüncesinde olduğunu söylemişti.

8 Eylül 2014 Pazartesi

İFASPOR MUHTEŞEM BİR AÇILIŞLA MERHABA DEDİ


Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi (B.A.L)’inde mücadele edecek olan İfa Spor 2014-2015 sezon açılışını görkemli bir törenle merhaba dedi.

BOZÜYÜKSPOR PARASIZLIKTAN LİGDEN ÇEKİLDİ


Spor Toto 3. Lig takımlarından Bozüyükspor Kulüp  Başkanı Cengiz Özkan, geçmişteki antrenör ve futbolcuların alacağı olan 1 milyon  lirayı Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yatırmadıkları ve sezon öncesi  transferi açamadıkları için ligden çekildiklerini bildirdi.

İSTANBULSPOR - ÇATALCASPOR : 1 - 0