20 Ocak 2015 Salı

İSTANBUL GENÇLERGÜCÜ GÜCÜNE GÜÇ KATTI



Türkiye Liglerinin en genç başkanı sayın Özgür Subaşı'nın takımı İstanbul Gençlergücü yapmış olduğu transferlerle yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

19 Ocak 2015 Pazartesi

16 Ocak 2015 Cuma

GOLCÜ ÖNDER ARNAVUTKÖY BLD GENÇLİKSPOR İLE ANLAŞTI


Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Çatalcaspor'un golcüsü Önder Mula bir başka Bölgesel Amatör Lig ekibi Arnavutköy Belediye Gençlikspor ile anlaştı.

14 Ocak 2015 Çarşamba

TFFHGD BAŞKANLIĞINA OĞUZ UĞURLU SEÇİLDİ


Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul Şubesi'nin dün yapılan olağan genel kurulunda mevcut oyların 519'unu alan İl Hakem Kurulu'nun eski başkanı Oğuz Uğurlu dernek başkanlığına seçildi.

GÜZELHİSAR BAŞKANI FUAT ÖZCAN TOPRAĞA VERİLDİ

2 Ocak 2015 Cuma

RECEP AYKUTALP'TEN YENİ YIL MESAJI


SporTürk Yorum programımızın değerli yorumcusu ve Türk futbolunun önemli teknik adamlarından şuan Çeliktepe Ümitspor Altyapı Koordinatörü olan sayın Recep Aykutalp yeni yıl mesajı yayınladı.

B.PAŞA TUNASPOR ZİRVE YARIŞINI BIRAKMIYOR: 3 - 0


İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmada Bayrampaşa Tunaspor evinde 58.dakika'da Selim Peker'in penaltıdan,84.dakika'da Furkan Aktemur'un ve 89.dakika'da Ercan Işık'ın attığı gollerle Kağıthanespor'u 3-0 mağlup ederek, zirve yarışını yakın takibe aldı.

1 Ocak 2015 Perşembe

SPORTÜRK TV MOBİL UYGULAMASINI CEP TELEFONUNA İNDİR


SPORTÜRK TV MOBİL UYGULAMASINI TELEFONUNUZA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

AÇIKLAMA:
* Yukarıdaki linke tıklayın.
* Uygulamayı indirin.
* Telefonunuzun indirilenler menüsünden dosyayı açın.

KALECİ EYÜP YENİ TEKLİFLERE AÇIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ


İstanbul Amatör Futbolunun ve süper amatör takımlarından Güneşlispor'un tecrübeli kalecisi Eyüp Özdemir ocak ayında takımından ayrılacağı sinyalini verdi.