10 Şubat 2017 Cuma

GENÇ ÖZGÜR BAŞKAN'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ


Türkiye'nin en genç kulüp başkanı olma özelliğine sahip olan İstanbul Gençlergücü Başkanı Sayın Özgür Subaşı şimdi yeni bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor.

Bakırköy ilçesinde bulunan Olimpiyat Spor Kulübüne sahip çıkan Başkan Özgür Subaşı İstanbul Gençlergücü'nün yanı sıra Olimpiyatspor'a da başkanlık yapacak. Böylece İstanbul Gençlergücü ve Olimpiyatspor kardeş kulüp olacaklar.



Bakırköy Belediye Başkanı Sayın Bülent Kerimoğlu'nun da desteklediği bu projenin hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür ettiğini söyleyen Özgür Başkan "İstanbul Gençlergücüspordan sonra bu yeni kulübümüze de sahip çıkarak gençlerimizin spor yapabilecekleri yeni bir yer sağlamış olmaktan dolayı son derece mutluyum. Amacımız Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak. Bunu yaparken aynı zamanda çocuklarımızın da kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spor yapmasına yardımcı olmuş oluyoruz." dedi.


Olimpiyatspor bu sezon U 19B liginde son kez mücadele ederken gelecek sezondan itibaren 2. Amatör Kümede yoluna devam edecek. Genç Başkan Özgür Subaşı yaptığı açıklamada " Gelecek sezon kulübün ismini 'Bakırköy Kartalspor' olarak değiştirerek 2. Amatör Kümede mücadele edeceğiz. Kulübümüzün renkleri de siyah sarı ve beyaz olacak" dedi
Başkan Özgür Subaşı desteklerinden dolayı Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na teşekkür ettiğini ve bundan sonra alt yapı kulübü olarak yollarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder