11 Ağustos 2018 Cumartesi

İST. GENÇLERGÜCÜ'NDEN ALANYASPOR'A ZİYARET


Alanya tatilindeki İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü'nün Genç Başkanı ÖZGÜR SUBAŞI ve kulüp Başkan yardımcısı olan ünlü Sanatçı ŞEBNEM CEYHAN Alanyaspor Başkanı HASAN  ÇAVUŞOĞLU nu ziyaret ettiler. 



GÜNGÖREN temsilcisi İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü'nün Genç Başkanı ÖZGÜR SUBAŞI ve Kulüp Başkan Yardımcısı olan ünlü Sanatçı ŞEBNEM CEYHAN , tatil için geldikleri Alanya'da Alanyaspor Kulüp Başkanı HASAN ÇAVUŞOĞLU 'nu ziyaret ettiler. Çavuşoğlu için hazırlattıkları İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü formasını hediye eden Genç Başkan ÖZGÜR SUBAŞI "Alanyaspor, Süper Lig'in en değerli takımlarından biri. Alanyaspor'u büyük beğeniyle izliyoruz. 2018-2019 futbol sezonunda Alanyaspor'a başarılar dilerim" dedi.  


Aynı zamanda 'Spor, Sanat, Panorama' adlı programın yapımcı ve sunucuları olan Alanya aşıkları ÖZGÜR SUBAŞI ve ŞEBNEM CEYHAN, HASAN ÇAVUŞOĞLU ile program çekimi de yaptılar. Başkan HASAN  ÇAVUŞOĞLU, programlarına Alanya ve Alanyaspor'u taşıyarak temsilcimiz ve şehrimizin tanıtımına katkı sağlayacak olan ÖZGÜR SUBAŞI ve ŞEBNEM CEYHAN a teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder