8 Eylül 2013 Pazar

ÇENGELKÖY GECEYİ 3 GOLLE AYDINLATTI:3 - 2


Süper amatör 5.grupta mücadeleye devam eden Çengelköy spor üçüncü maçını da son dakikalarda kazandı.

Amatör ligler de bir ilke imza atan Çengelköyspor gece maçları sayesinde büyük seyirci kitlesine oynuyor. Yine seyircinin boş bırakmadığı tribünler dişe diş bir mücadele izleme imkanı buldu. Her iki takımda 90 dakika boyunca koştu mücadele etti . Selvispor da grupta iddialı olacağını gösterdi.
Gelelim maça Çengelköy  maça kalede Tuncay Döşoğlu2-Serkan Korkut 3-Atalay Demirbağ 4-Rıdvan Cumurcu 5-Uğur Keskin 6-Günay Baran Zirek 7-Ali Kılıç 8-Selçuk Yılmaz 9-Serkan Turan 10-Serkan Gedik 11-Emrak Karabul onbiri ile çıktı. Takımın başında Sinan Yücer ve Mustafa Ateş hocalar görevde idi.
Başlama düdüğünden 8 dakika sonra Kaleci Tuncay ın önce topa vurup açısını değiştirmesine rağmen Selvispor penaltı kazandı yoğun itirazlara rağmen hakemin kararı (her zaman ki gibi ) değişmedi. Penaltının gol olması ile Selvispor 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla ilk devre 1-0 sona erdi. İkinci yarı Kaan Çamkır oyuncular arasında idi 65. Dakikada Selçuk yılmaz ın attığı golle Çengelköy önce beraberliği ardından 80. Dakidaka Ali kılıç ın golüyle galibiyeti yakaladı. İyice temposu artan maçta 85. Dakikada Uğur Keskin in golü skoru 3-1 e taşıdı. Ancak Selvi spor durmak bilmedi hırsını kaybetmedi 88. Dakikada bir gol daha buldu ve sonuç uzatma dakikalarında da değişmedi 3-2 .
Çengelköy spor ilk üç maçından galibiyetle ayrılarak dokuz puanla grup maçlarına devam edecek. Maçı Selvispor başkanı Yahya Dediş İsmet Özay’la beraber izledi. İl başkanı Yemen Ekşioğlu da zevkli mücadeleyi baştan sona izledi.
Maçta başına aldığı darbe sonucu travma yaşayan Kaan a geçmiş olsun diyoruz bir an evvel iyileşip sahalara dönmesini diliyoruz.

KAYNAK: ÇENGELKÖY GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder