8 Eylül 2013 Pazar

ŞİLESPOR 3 MAÇTIR RAKİP TANIMIYOR :4 - 2


Süper Amatör Kümeye bu yıl çıkan Şile Spor lige hızlı başladı. Bayburtsporu 3 golle, Öz Yavuz Selimsporu deplasmanda 2 golle ve yine kendi sahasında Fikirtepe Dumlupınarsporu 4 golle yenerek puanını 9'a çıkardı ve ligde iddialı olduğunu gösterdi.

Şilespor lige sıkıntılı girdi. Liglerin başlamasına 1 ay gibi kısa bir zaman kala geçen sene takımı Süper amatör kümeye çıkaran Aydın Hocanın Çekmeköyspora gitmesi sonucu planları alt üst oldu. Aydın Hoca giderken takımdaki futbolcularında bir çoğunu götürdü. Yönetim sil baştan tekrar çalışmalara başladı. 1. Ay gibi kısa bir süre içinde yeni hoca ve futbolcularla anlaştılar.Takım daha bir arada çalışamadan ligler başladı. Bu takımdan pek bir şey olmaz diye düşünülürken takım 3 te 3 yaptı.
Fikirtepe maçına konuk ekip Fikirtepe hızlı başladı.15 dakika top çevirdi ve nerede ise Şile spora top göstermedi.Fikirtepe’nin bu baskısı 19. Dakikada golü de getirdi.Bu dakikada uzaktan vuran Fikirtepeli futbolcu Şile spor kalecisi Selami’nin topu sektirmesi sonucu gol oldu.İşte ne oldu ise bu golden sonra oldu,bu gol Şile sporlu futbolcuları kendine getirdi.Şile spor oyunda kontrolü eline aldı ve karşılaşmanın 34. Dakikasında penaltı kazandılar.Penaltı atışını 6 Numaralı Baran kullandı ve kaleci ile topu ayrı köşelere gönderdi.Durum 1-1 oldu.Bu golden hemen 6 dakika sonra 40. Dakikada yine 6 numaralı Baran durumu 2-1 e getiren golü attı ve Şile sporu rahatlattı.Karşılaşmanın ilk 45.dakikası bu skorla bitti ve ev sahibi Şile spor soyunma odalarına rahat gittiler.
Karşılaşmanın 2. Yarısına da misafir takım Fikirtepe yine hızlı başladı.Bu arada Fikirtepe sporlu futbolcuları da tebrik etmek lazım.Orta sahaları çok iyi ve çok güzel top çeviriyorlar ama sonuca gidecek son haraketleri yapamıyorlar.Fikirtepe yine böyle orta sahada top çevirirken Şile sporun 3. Golü geldi ve iyice rahatladılar.Şile spor rahatladı ve oyunu kontrolüne aldı.Şile sporlu futbolcular çok çalıştılar,gayretleri ve öz verili oynamaları seyretmeye değerdi.67.dakikada Şile spor 4 gölünü attı.Bu dakikada Şile sporlu futbolcu ceza sahasına çok güzel kesti ve Fikirtepe’nin 5 numarası yani liberosu topu kendi ağlarına yolladı.Bu gol maçı da kopardı.Bu dakikadan sonra Fikirtepe biraz uyandı ve ataklarını sıklaştırdı.71. dakikada Fikirtepe’nin 2. Gölü geldi.Karşılaşmanın son dakikaları baya çekişmeli ve zevkli bir seyir ortaya koydu.İki takımın oyuncularıda iyi niyetle ve gayretle çalıştılar.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Şile spor karşılaşmayı 4-2 kazanarak puanını 9 a çıkardı ve rakiplerine göz dağı vermeyi başardı.
KAYNAK: BÖLGENİN SESİ GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder