21 Temmuz 2012 Cumartesi

LEVENTSPOR'DA T.DİREKTÖR SERDAR GÜCÜYENER OLDU


Yeni sezon öncesi günlerdir bir çok teknik direktör ve ekibiyle görüşen Leventspor,  bugün bir karara vardı ve kulüp Başkanı Mehmet Şenozan, takımın İstanbul Süper Amatör Lig 2012-2013 sezonundaki yeni teknik direktörünün tecrübeli Teknik Direktör eski Galatasaraylı futbolcu Serdar Gücüyener olduğunu açıkladı.
Serdar Gücüyener'in yardımcılıklarını, geçen sezon Tepecikspor A.Ş. altyapı sorumluluğu görevini yürüten Recai Şahinler yapacak. Kaleci Antrenörü ve masörün yer alacağı ekip ise ilerleyen günlerde duyurulacağı öğrenildi.

İlk olarak pazartesi günü kulüp tesislerine gelen Teknik Direktör Serdar Gücüyener, kulüp Başkanı Mehmet Şenozan ile 1 saati aşkın bir süre görüşmüştü. Günledir gerçekleştirilen görüşmelerden sonuç alındığı ve bugün hoca ve ekibiyle, kulüp tesislerinde yapılan son görüşmeden sonra, saat 18:00 itibarıyla imzaların atıldığı resmen açıklandı. Leventspor, deneyimli Teknik Direktörün çalıştırdığı ikinci amatör kulüp olacak.Bir çok profesyonel kulüpte teknik direktörlük yapmış olan Serdar Gücüyener aynı zamanda TÜFAD İstanbul'un Başkan yardımcılığını, Antrenör Recai Şahinler ise TÜFAD İstanbul'un Yönetim Kurulu Üyesi görevini yürütüyor.

Gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanı Mehmet Şenozan, 2.Başkan Kenan Uzel ve Veznedar Erol Aktaş da yer aldılar.


KAYNAK: LEVENTSPOR RESMİ SİTESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder