31 Temmuz 2012 Salı

TUZLASPOR BAŞKANI AHMET ÇABUK: HEDEFİMİZ 3.LİG

2012-2013 sezonu BAL Liginde mücadele edecek olan Tuzlaspor, yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Mavi Beyazlı ekibi ilk antrenmanında Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk ve yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.
Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de tarihi bir başarıya imza atarak tarihinde ilk kez BAL Ligine yükselen Tuzlaspor, 2012-2013 sezonu hazırlıklarına başladı. Tuzla Belediyespor Tesisleri’nde toplanan futbolcular, teknik direktör Köksal Terzi yönetiminde sezonun ilk antrenmanını yaptılar. Mavi Beyazlı ekipte geçtiğimiz sezon kadroda kalan 5 futbolcunun yanı sıra dış transferde kadroya dahil edilen 11 futbolcu ve alt yapıdan A takıma yükselen 3 futbolcu da ilk antrenmanda yer aldı.

ÇABUK: MADDİ MANADA HİÇ BİŞEY DEN KAÇINMADIK

Sezonun ilk antrenmanında yalnız bırakmayan kulüp başkanı Ahmet Çabuk, Transferler ve takımın son durumu hakkında basına bilgi verdi. Yönetim olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarının altını çizen Çabuk, ” Hocamızın istediği tüm futbolcuları aldık. Bizler Tuzlalıları mahcup etmeme adına yarın da keşke dememe adına maddi manada hiçbir şey den kaçmadık. Bundan sonrası futbolcuların sahada göstereceği gayrete kalıyor. Yarın biz şunu da istedik yönetim almadı diyemez. 3. Lig’e çıktık veya çıkamadık biz yönetim olarak keşke demeyeceğiz. Biz elimizden gelen gayreti gösterdik. Onlarda elinden gayreti gösterirse umut ediyorum Tuzla tarihinde bir ilke hep birlikte imza atacağız. Bizim hedefimiz burada kalmak değil bir üst tura çıkmaktır”dedi.

TRANSFERLER DEVAM EDECEK

Transfer görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Çabuk,” Tuzlaspor olarak bizler yeni sezonda BAL Liginde başarılı olmak için transfer komitemiz yaklaşık iki aydır gecesini gündüzüne katarak çalışıyorlar onlara buradan teşekkür ediyorum. Teknik direktörümüz Köksal hocamızın istekleri doğrultusunda iç transferle birlikte toplam 17 futbolcu ile anlaşma sağladık. 4 futbolcu ile de görüşmeler halen devam ediyor. Alt yapıdan da 3 futbolcumuzu A takımına dahil ettik. Kısacası biz Tuzlaspor yönetimi olarak BAL Liginde başarılı olmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.

EN BÜYÜK DESTEĞİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ YAPTI

Çabuk ayrıca kendilerine en büyük desteği Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın gösterdiğini söyleyerek,”Tuzlaspor’un manevi bir güç olarak arkasında duran belediye başkanımız Dr. Şadi Yazıcı bize ciddi manada çok büyük desteği olmuştur. Kulübümüze maddi ve manevi olarak en büyük desteği sağ olsun başkanımız yapmıştır. Kendisini Tuzlaspor’un onursal başkanı olarak addetmek istiyorum. Başkanımız Tuzlaspor’la yakından ilgileniyor bizlere sürekli telkinlerde ve önerilerde bulunuyor” dedi.

KAYNAK:TUZLAGÜNDEM


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder