28 Temmuz 2012 Cumartesi

YUSUF TUNAOĞLU ŞİMDİ MUTLU


İstanbul Şişli ilçesi Kurtyolu Sokak mevkiinde bulunan atıl durumdaki mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait taşınmaz üzerindeki terk edilmiş Yusuf Tunaoğlu Spor Kompleksinin Şişli Belediyesi tarafından yapılarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile süre sınırlaması olmaksızın ortak kullanılması konusunda protokol imzalandı.
Yapılacak tesisten Şişli sınırları içindeki amatör spor kulüpleri ve sınırlar içindeki tüm okullar ile bölge haklına Şişli Belediyesi Kontrol ve sorumluluğunda tesislerden faydalandırılması, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Şişli Belediye Başkanlığı Ortak Kullanımı olarak hizmete açılması yönünde taraflarda protokol imzalandı.



İmza töreninde, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Gençlik HizmetleriVe Spor İl Müdürü Av. Numan Güzey Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Bayram, Tesisler Şube Müdürü Taner Özgüven, hazır bulundu ve taraflarca ilgili protokol imzalandı.
Tesislerin yapımına 1 ay gibi çok kısa sürede başlanacağı açıklandı.

Eski İl Spor Müdürü Vedat Bayram tarafından başlatılan '100 gönüllü tesis' kapsamında Beşiktaşlı iş adamlarına yaptırılan, 16 Ekim 2001’de büyük bir törenle hizmete açılan stat uzun süre Beşiktaş’ın altyapı takımlarına ev sahipliği yaparken, Yıldırım Demirören yönetimi, stadın kirasını ödemediği gibi bakımını da gerçekleştirmedi. Siyah-Beyazlı yönetimin duyarsız tavrı uzun süre devam edince stat Beşiktaş’tan alındı. Stat geçmişte yaklaşık 1 milyon TL harcanarak kullanıma sunulmuştu.

Kaderine terk edilen stat da berduşların evi oldu. Stadın çalınabilecek tüm malzemeleri çalındı, camlar, tuvaletler kırıldı. Yusuf Tunaoğlu Stadı bakımsızlıktan tanınmaz hale getirilen stat artık yapılan protokolle Şişli belediyesi tarafından hizmete sunulacak.

Haber : Yüksel Cırt / BUÜLKE GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder