1 Ağustos 2012 Çarşamba

ÇELİKTEPE ÜMİTSPOR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU


Futbol camiasının önde gelen isimleri Çeliktepe Ümitspor Kulübünün, Ramazan ayı kapsamında düzenlenen 'İftar Yemeği'nde buluştu
Çeliktepe Ümit Spor Kulübü Başkanı Adem Mat, spor basını ve antrenör camiasına verdiği iftar yemeğinde futbol dünyası ile bir araya geldiler. Oldukça yoğun katılım olan iftar yemeğinde, Beşiktaş'ın eski alt yapı teknik direktörü Davut Şahin ve yine Beşiktaş'ın hocalarından Faruk Şahin, Recep Aykutalp, Orhan Delioğlu, eski hakemlerden Cihan Ağırkol gibi birçok kişinin katıldığı iftarda bolca futbol konuşuldu.
Kulüp yönetimininde tam kadro olduğu yemekte uzun saatler hoşca vakit geçirildi. Kağıthane Kulüpler Birliğini temsilen Genel Sekreter Barbaros Akkoyunlu'nun olması havayı iyice ısıttı.


Basın mensuplarının ilgi gösterdiği yemekte Bu Ülke Gazetesi Muhabiri Yüksel Cırt, Sportürk TV' den Erdoğan Kocaman, Amatörün Dünyası Gazetesinin sahibi Hakan Ertürk ve diğer basın mensupları davette hazır bulundular.
Kağıthane temsilcisi bir ilkide gerçekleştirerek basın için kulüp lokalinde, tüm basın kuruluşlarının haberlerini rahat yapabilmeleri için teknelojik imkanları sunarak bilgisayar ve internetin erişimini sağlayan basın köşesini tanıttı.


Davette Çeliktepe Ümitspor teknik direktörü Hakan Esmer Bu Ülke Gazetesini dikkatli şekilde incelemesi gözlerden kaçmadı.

HABER: YÜKSEL CIRT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder