18 Eylül 2012 Salı

GOP YENİKÖYSPOR'DAN HAKEME BÜYÜK TEPKİ


İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden GOP Yeniköyspor başkanı Gökmen Altınbaş'tan geçen hafta oynanan GOP Venüs maçının hakemine büyük tepki var
1. Amatör Ligin ilk haftasında sahasında GOP Venüs'e 2-1 mağlup olan ve maçın hakemleri İsmail Akbulut yardımcıları Abdulah Kara ve Aykut  Sağıroğlu'na büyük tepki gösteren GOP Yeniköy başkanı Gökmen Altınbaş'ın yaptığı açıklamayı yayınlıyoruz.

"Bizler kendi evimizde inanaılmaz eziliyoruz. 2 tane net penaltı ve kırmızı kartı vermeyen zihniyete sesleniyorum kimden korkuyorsunuz? Neden düdüğünüzü çalamıyorsunuz ? Bizim çalışmalarımıza yazık değilmi kimleri kolluyorsunuz ? Maçı kimin kazandığı sizin için çok mu önemli çıkarlarınız mı var ?"

"Saha içinde oyuncularımızı zor frenledik. Bu tür hakemler oldukça stadlarda saha içinde şiddet bitmez İyi niyetli insanlara yazık. Bu tür kararları veren yanlı hakemler oldukça saha içinde de dışındada şiddet bitmez. Herkes görüyor 3 tane hakem görmüyor yazık değilmi? Biz bir köy takımıyız oyuncularımız her idmana 100 km gidip geliyor onların emeklerine yazık değil mi ?"

"Bizler hep iyi niyetli yaklaşıyoruz hakeme su molasında gidip su veriyoruz insanlık ve ev sahibi görevimiz ama hakemlerimiz ne yazıkki görevlerini yapmıyorlar ve emek harcayan kulüplere yazık ediyorlar."

"Burdan İsmail Akbulut a sesleniyorum sahada mücadele eden ve kadromuzda bulunan 22 oyuncumun, antrenörlerimizin yönetim kurulumuzun hakkını gasp ettin bizler sana hakkımızı helal etmiyoruz
."

"SANA EMANET EDİLEN DÜDÜĞÜ ÇALMAYA CESARETİN YOKSA O DÜDÜĞÜ ASMAYA ASALETİN OLSUN"

         Gökmen ALTINBAŞ
GOP YENİKÖYSPOR BAŞKANI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder