25 Eylül 2012 Salı

ZARA BELEDİYE TRABZON'DAN 1 PUANLA DÖNDÜ: 1 - 1


Bal Ligi temsilcisi Zara Belediyespor Karadeniz deplasmanından 1 puanla döndü. Trabzon Yavuz Selim futbol sahasında oynanan karşılaşmada Trabzon İdmangücü ile karşılaşan Kırmızı-Siyahlılar baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.
Malatya Bölgesi hakemlerinden Ahmet Çetin’in yönettiği karşılaşmada ev sahibi takım Trabzon İdmangücü 9. dakikada Enes’in attığı gol ile temsilcimiz Zara Belediyespor karşısında 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü şok gol ile 1-0 geriye düşen temsilcimiz Zara Belediyespor, İdmangücü ekibine karşı geliştirdiği ataklar ilk yarıda sonuç vermedi.
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda adeta tek kale futbol oynayan ve rakibini sahasına hapseden temsilcimiz Zara Belediyespor yüzde yüzlük gol pozisyonlarından faydalanamadı.
Karşılaşmanın 85. dakikasında defansın arkasına atılan topla buluşan Alp kaleci Doğukan ile karşı karşıya kaldığı anda düşürüldü. Ev sahibi takımdan Gökçe kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kırmızı-Siyahlılar beklediği gole 88. dakikada Sinan’la kavuştu. Sahanın başarılı isimlerinden Sinan Turgut ceza alanı dışından çok sert ve düzgün vuruşunda top Trabzon idmangücü kalecisi Doğukan’ın bakışları arasında ağlarla buluştu. 1-1
Karşılaşma 1-1 sona erdi. BAL ligi temsilcimiz Zara Belediyespor zorlu Trabzon deplasmanından 1 puanla döndü.


KÖMÜRLÜOĞLU,”LİGE PUANLA BAŞLADIK.”
Zara Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu yaptığı açıklamada, “ buradan 3 puanla dönmek isterdik. Karşımızda çok koşan genç ve diri bir ekip vardı. Buna rağmen özellikle ikinci yarıda futbol adına yapılması gereken her şeyi yaptık. Gol yollarında, son vuruşlarda başarılı olamadık. Lige puanla başladık. Bu tür maçlarda 1 puanda almak çok güzel.”dedi.

KURT,” FUTBOLUN ADALETİ YOK”
Zara Belediyespor Kulübü Genel kaptanı Yüzbaşı Kurt ise ,” mücadele anlamında 3 puan yakın olan taraf biz idik. Futbolun adaleti denilen şey bazen olmuyor. Şans da yanınızda olacak.”dedi.

KAYNAK: ZARASPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder