12 Kasım 2012 Pazartesi

GOP YENİKÖY'DE BAŞKAN ALTINBAŞTAN AĞIR SUÇLAMA


GOP Venüsspor maçı sonrası GOP Y eniköyspor başkanı Gökmen Altınbaş maçta yaşanan olaylarla ilgili çok ağır açıklamalarda bulundu.
Gökmen Altınbaş'ın açıklamaları şöyle:

"Maç her anlamda güzel başladı İlk yarıda bir takım gerginlikler olsada maç içinde olan olaylardı bunu Venüsspora maal etmemek gerekır. Fakat maçın hakemi ilk yarıda özellikle Ertuğrul'a yapılan faul da rakip oyuncuya ihtar vermesi gerekirken Faul bile vermedi! Oyuncumuzu topsuz alanda tellere iten Venus kaptanı orda oyuncumuzla tartısarak oyunu gerdi ve pozisyon sonunda Ramazan sarı kart gördü.

Devre arasında ne oldu bilmiyorum ama ev sahıbı takımla karsı karsıya soyunan Hakem arkadaslar ya tehdit edildi yada baska bir seyler oldu orda zaten devre arasında o bolüm baya bır hareketlıydi.

İkinci Yarı başladı ve 40. saniyede orta saha yuvarlagında santra yenı yapılmısken yapılan bir faul arkadan degil kartı bırakın faul bile tartısılırken hakem arkadas Ramazan'ı oyundan ıhrac ediyor yazık değilmi!

İlk yarıdaki Gop Venüs maçındada benzer hakem kararlarıyla yenildik Bu olayların rastlantı olduguna inanmıyorum.

Hakkımızı çalanlara, emeğimizi çalanlara, oyuncularımızın emeğine yazık edenlere sesleniyorum yazık değilmi? Bunun hesabını bir gün mutlaka vereceksiniz.

Hakem Arkadaş çıkıp delikanlı gibi anlatsın devre arasında ne oldu.Tehdit mi edildi? Teşvik mi edildi.

Bizim federasyonda adamımız yok diye bunların yapılması cok yanlış sesi cıkmayan kulüpler hep eziliyor. Geçmişe bakın Gop Venus takımımın her sezon düşme potasında oldugunu ve her sene bu tür olayların Karadeniz stadında yasandığını göreceksiniz.

Birileri artık bu takımlara ve hakemlere dur demeli. Yoksa olaylar cok daha büyüyecek.

Takımımıza Faul yapılıyor 11 oyuncu oyuncuma saldırıyor kendimi tutamyorum oyuncumu korumak için sahaya giriyorum bir bakıyorum 5-10 kişilik grup sahada oyuncularımı tartaklıyor. Yinede oyuna devam edioruz  Stata hiçbir polis yok yazık her yıl Venüsspor maçlarında bunlar oluyor.

Hakem arkadaş elini vicdanına koy ve açıkla neden 2. yarıda yanlı oldugunu açıkla. Maç sonunda Venussporlu oyuncularla kahkaha atarak sarmas dolaş sahayı terkettiğini acıklaki vicdanın rahat etsin..GOP Venüs ligde kalsın Yeniköspor düşşün hiç önemli değil ama bu hafta hakemlerin yaptıkları cok yanlış yazık ediliyor takımımıza...

Konuyu Hafta icinde il hakem derneğine Oğuz başkana tasıyacagım hepsini anlatacağım, herkes emek harcıyor herkes ter döküyor kimse emek hırsızlığı yapmasın.

Gop.Venüs ile oynan iki maçtada hakemlerin Gop. venüsü tutması ve onların lehine kararlar vermesi son derece düşündürcü.

İl hakem kuruluna sesleniyorum aynı ilçe takımlarının maçlarına o ilçe hakemlerini vermesin emeklerimize yazık oluyor.

Yardımcı hakem kulübedeki yönetici tehdit ediyor seni atarım attırırım 9 numaranızı attıracağım arkadasım bir kusur bir hata varsa attıracaksın konusmayacaksın.

İki hakem arkadaş size hakkımızı helal etmiyoruz takımımızın bir sezonunu caldınız, emeklerimizi çaldınız yazıklar olsun size.

Gop venüsspor takımınıda kutluyorum! Helal olsun size devre arasında soyunma odasının önünü öyle hareketlendirdinizki gelen giden belli değil... Saha içinde öyle pislikler yaptınız ki öyle küfürler ettinizki kutluyorum sizi kümede kaldınız seneye kime yapacaksınız bakalım bunları."

KAMUOYUNA DUYURULUR..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder