10 Kasım 2012 Cumartesi

KRİTİK MAÇI LEVENTSPOR KAZANDI: 0 - 1



İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup 11.hafta mücadelesinde puan kaybedenin grupta çok şey kaybedeceği maçtan Leventspor, deplasmanda Kağıthanespor'u Ceyhun'un golüyle 1-0 yenmeyi başardı.
Karşılaşmanın genelinde konuk takım bir çok gol pozisyon yararlanamadığı maçta savunmadaki oyuncularının da başarılı performansları 3 puanı almayı başardı. Hasbahçe Stadı'nda oynanan maçta karşılaşmanın ilk yarısında Kağıthanespor'dan Emin ve Erkan, Leventspor'dan Ali Cem adele sakatlıkları yüzünden sahayı terk ettiler.

Saygı duruşu yapıldı
Karşılaşma öncesinde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 74. yıl dönümünde, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını ve Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlar adına ve Gaziantep 1. Amatör Lig takımlarından Yavuzelispor Kulübü kafilesinin 3 Kasım 2012 tarihinde geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu kulübün iki futbolcusu vefat etmiş olup, biri yönetici biri futbolcu olmak üzere iki ağır yarılı ile beş futbolcu da yaralı olarak hastanede kaldırılmıştı. Vefat eden futbolcular için de maçtan önce saygı duruşu yapıldı.
Maçın 4.dakikasında Salih'in sağ kanattan ortasında Mustafa topu kafa ile uzaklaştırdı. Kaptan Sinan ceza sahası üzerinden şutunu attı top çerçeveyi tutmadı.

Kağıthanespor'da iki şok sakatlık
Mücadelede henüz 12.dakikada Kağıthanespor'un savunmanın sağında mücadele eden Emin topsuz alanda kendini bir anda yere bıraktı ve adelesinde zorlanma hissettiği için yerini Bahadır'a bıraktı. Bu dakikadan tam 6 dakika sonrasında bu defa Erkan yerini Özkan'a bıraktı. Emin'in oyundan alınmasından kısa bir süre sonra da Erkan sakatlandı ve tedavinin ardından oyuna dahil oldu. Fakat oyuna devam edemeyeceğini anlayan Erkan'da Özkan ile yer değişti.

18.dakikada sol kanattan Muhammet'in ortasında savunma ceza sahası içerisinde topa müdahale edemedi. Sağ kanattan Ceyhun topla buluştu. Ayağının içiyle uzak köşeye aşırtma bir vuruş yapan Ceyhun deplasmanda Leventspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 28.dakikada Sali sol kanattan ortasını yaptı. Mehmet'in kafası az farkla auta çıktı.

Ali Cem'de sakatlandı!
Mücadelenin henüz ilk 15.dakikasında iki sakat birden veren Kağıthanespor'dan sonra bir sakatta Leventspor verdi. Arka adelesinde zorlanma hisseden Ali Cem yerini Volkan'a bıraktı.
42.dakikada Ümit topu kafa ile indirdi. Mithat bir anda kaleci Özer ile karşı karşıya kaldı. Geriden gelen Kağıthanespor savunmasında Hasan topa yatarak müdahaleyi yaptı ve Özer topa hakim oldu. 44.dakikada Ceyhun'un sağ kanattan ortasında Ümit ceza sahası içerisinde müsait pozisyonda topa kaval kemiğiyle vurunca top yandan auta gitti. İlk yarı Leventspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile noktalandı.

İkinci yarıda Ümit'in pasında Mithat cepheden sert bir şut çıkardı. Özer topu oyuna alanına tokatladı. 75.dakikada Ümit topu orta alandan aldı ve süratle rakip kaleye doğru sürdü ve peşinde iki Kağıthanesporlu futbolcuyu da peşinden koşturdu. Açısı daralan Ümit topu biraz da zora soktu ve yere düştüğü anda topa vurunca top Özer'e çarpıp oyun alanına döndü. Savunma araya girdi ve topu tehlike bölgesinden uzaklaştırdı.


Muhammet, Kaleci Özer'i geçemedi
Karşılaşmanın son 10 dakikasında Leventspor'dan Muhammet üç kez kaleci Özer'i avlamak istedi fakat başarılı olamadı. 81.dakikada Ümit'in pasında Muhammet'in şutunu Özer çift yumrukla uzaklaştırdı. 87.dakikada Volkan'ın pasında Muhammet'in şutu çok az farkla auta gitti. Mücadelede oynanan 5 dakikalık uzatma dakikalarının sonlarına doğru Muhammet, Volkan'ın pasında kaleci Özer ile karşı karşıya kaldı. Muhammet topu tekte kalecinin üzerinden aşırtma yapmak istedi fakat Özer kalesini zamanında terk etti ve topu havadayken kontrol etti. Mücadelede verilen 5 dakikalık uzatmada başka gol olmayınca Leventspor deplasmandan altın değerinde 3 puanı çıkardı.

Kağıthanespor'da erken gelen sakatlıklar maçın geneline yansıdı ve konsantrasyon bozukluluğuna neden oldu. Takımımızda ise savunma hattını oluşturan Mustafa, Talip, Ramazan ve Emin yerinde müdahalelerle bugün görevlerini layıkıyla yerlerine getirdiler. Leventspor altın değerinde 3 puan alırken, Sarı Yeşiller üst üste 3.mağlubiyetini alarak kötü gidişe dur diyemedi.

STAT: Kağıthane Hasbahçe
HAKEMLER: Mustafa Salih Erol, A.Uğurtan Demirtaş, Muzaffer Önder

KAĞITHANESPOR: Özer, Emin(Dk.12 Bahadır)(Dk.79 Onur), Murat, Erkan(Dk.18 Özkan), Hasan, Mert, Salih, Murat, Mehmet, Sinan, Doğan


LEVENTSPOR: Erdoğan, Mustafa, Emin, Talip, Ramazan, Ahmet(Dk.70 Yakup), Ceyhun, Ali Cem(Dk.41 Volkan), Mithat(Dk.60 Seçkin), Ümit, Muhammet


GOLLER: Dk.18 Ceyhun
SARI KARTLAR: Dk.68 Hasan / Dk.22 Muhammet, Dk.51 Volkan, Dk.57 Ahmet, Dk.75 Ümit

KAYNAK: LEVENTSPOR


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder