13 Aralık 2012 Perşembe

ÇİLEKLİ TESİSLERİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Aylar önce Beşiktaş Belediyesi tarafından bakıma alınan Çilekli tesislerinin açılışı 12.12.2012 tarihin de yapıldı.
Açılışta tribünler ve saha içi tıklım tıklım boştu. Tarihin diziliş sırasının önemi büyük fakat hafta içi olması ilginin ve yeterli organize olamamanın neticesinde uzun süre kapalı kalan tesisin açılış töreni 15 dakikalık bir sürede sessiz sedasız Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Beşiktaş Kaymakamı, Belediye meclis üyesi tarafından yapılması akıllarda soru işareti ile bıraktı.

Tribün üstü kapatıldı.
Tesislerde bulunan tek tribün üstün kapatıldığı koltuklar yenilendiği ve orta bölümde kafes şeklinde iki taraftar arasına kalan bölüme aynı plastik koltuklar konularak 50 kişilik şeref tribünü adı altında kulüp yöneticilerinin oturacağı yer düzenledi.

Skorboard takıldı.
Tesislerde bulunan orta yedek kulübesinin hemen üstüne dev bir skorboard takıldığı ve bir çok bölgeden rahatlıkla görülebileceği şekilde monte edildi.

Zeminin halısı yenilendi.
Soyunma odalarının boya ve tadilatları yapılarak hizmete sonuldu.
Tesislerin açılışına istinaden klasikleşen penaltı atışını TFF İstanbul Bölge Karması Baş Antrenörü
Müjdat Yetkiner’in topu filelerle buluşturmasıyla gerçekleşti.

Kulüplere Malzeme yardımı
Beşiktaş belediyesi tarafından Kulüplere malzeme yardımında bulunuldu ve Belediye Başkanı İsmail Ünal, gelen talep üzerine Boğaziçispor Kulübüne ait bayrağı imzaladı.

Akıllarda soru işareti kaldı.
Tesislerin birçok bölümü tadilattan geçerken yedek kulübe ve Tff görevlileri ve saha komiserlerinin bulunduğu kulübelerin çevreleyen bölüm kırık ve el sürülmediği, Bayan Hakemlerimize özel soyunma odası yapılmadığı ve nerede üstlerini değiştireceği konusunda akıllarda soru işaretleri oluştu.

HABER: YÜKSEL CIRT / BUÜLKE GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder