8 Aralık 2012 Cumartesi

İNEGÖLSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET

Spor Toto 2. Ligde İnegölspor, bu hafta oynayacağı Balıkesir maçından 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
Saat 13.30’da Balıkesir Atatürk stadında oynanacak olan müsabakada, Trabzon bölgesinden Ali Şükrü Beldüz düdük çalacak. Beldüz’ün yardımcılıklarını ise Serkan Çınar ve Turgay Emre Memişoğlu yapacak. Mehmet Gonca ise müsabakada dördüncü hakem görevinde bulunacak.

İNEGÖLSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET

Hafta boyunca Balıkesir maçına sıkı bir şekilde hazırlanan İnegölspor’da tek hedef galibiyet. Yeni Malatya maçında alınan 3 puanın ardından Balkes karşısında da galip gelerek gücünü ispatlamak ve yoluna lider olarak devam etmek isteyen temsilcimiz, her şeyi unutup bu maça konsantre oldu. Balıkesir karşısında alınan bir galibiyet İnegölspor’un ilk yarıyı lider kapatmasında büyük rol oynayacak.
Öte yandan, Balıkesirspor da bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Hafta içerisinde Balıkesirspor’dan yapılan açıklamalarda “İnegölspor’da bir emanetimiz var, onu geri alacağız” şeklindeki cümleler dikkat çekmişti. Güçlü ve maliyetli bir ekip kuran Balıkesirspor ve gerçek gücünü Malatya karşısında gösteren inanmış bir kadrodan oluşan İnegöspor’un zorlu müsabakası, nefesleri kesecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder